aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Καταρτίστηκε σχέδιο δράσης Σωματείου-Πουλλαΐδη

Ανόρθωση: Καταρτίστηκε σχέδιο δράσης Σωματείου-Πουλλαΐδη

Όπως ήταν ήδη γνωστό, το απόγευμα της Κυριακής και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ερμή, το Δ.Σ. του Σωματείου της Ανόρθωσης πραγματοποίησε συνεδρία μέσω της οποίας αποφασίστηκε πως ο Χατζηπαντέλας θα αναλάβει την προεδρία της εταιρείας. Παράλληλα, το παρών τους έδωσε και ο μεγαλομέτοχος, Χρίστος Πουλλαΐδης ο οποίος ενημερώθηκε για όλα τα τεκταινόμενα.

Το σχετικό απόσπασμα της ανακοίνωσης: «Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Χρήστος Πουλλαΐδης ενημερώθηκε ενδελεχώς για όλα τα τεκταινόμενα γύρω από την Εταιρεία και καταρτίστηκε από κοινού σχέδιο δράσης, με σκοπό τη διαχείριση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, στην οποία βρίσκεται η Ανόρθωση. Επιβεβαιώθηκε ότι η οικογένεια Πουλλαΐδη παραμένει κοντά στην Ανόρθωση και τόσο η αγάπη της όσο και η έμπρακτη βοήθεια της προς την ομάδα μας είναι πάντοτε δεδομένη, ειδικά στις δύσκολες στιγμές, τις οποίες περνά η Ανόρθωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ