aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Καταργεί τον… κανόνα και χαμογελά

Ανόρθωση: Καταργεί τον… κανόνα και χαμογελά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το αλάνθαστο εντός έδρας σερί της Ανόρθωσης έλαβε τέλος το βράδυ της Κυριακής απέναντι στην Ομόνοια. Αν και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της, η ομάδα της Αμμοχώστου δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Για δεύτερη φορά φέτος η «Κυρία» δεν σκοράρει, για δεύτερη φορά παίρνει «λευκή» ισοπαλία, η πρώτη ήταν στην πρεμιέρα με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Όταν δεν σκοράρει ο Ράγιος, δύσκολα βλέπει δίκτυα η Ανόρθωση, με τους επιθετικούς της να παραμένουν… άσφαιροι.

Βέβαια, η εμφάνιση και η προσπάθεια από τους παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια έγινε και μάλιστα σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό. Ευκαιρίες η Ανόρθωση δημιούργησε αλλά δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει. Δύο φορές ο Τιάγκο σταμάτησε την μπάλα στη γραμμή τέρματος, δύο φορές η ομάδα διεκδίκησε πέναλτι σε χέρι του Λανγκ και μαρκάρισμα στον Κατσαράβα, αλλά στο τέλος απώλεσε τους πρώτους της δύο βαθμούς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Βαθμοί οι οποίοι κρίνονται σημαντικοί αλλά ήταν μια απώλεια η οποία δεν θεωρείται εκτός προγράμματος. Η Ανόρθωση έχασε βαθμούς φέτος μόνο από την ΑΕΛ εκτός έδρας και την Ομόνοια και αυτό λέει πολλά.

Διαβάστε επίσης: Ανάλυση Σκαπούλλη: Πέναλτι στον Έζρα, πέναλτι και η Ανόρθωση σε χέρι του Λανγκ!

Το πάθος, η θέληση, η δίψα για νίκη υπήρχαν. Το ήθελαν πολύ και οι παίκτες για τον κόσμο που γέμισε στο στάδιο. Δεν ήρθαν οι τρεις βαθμοί όμως η προσπάθεια συνεχίζεται. Επόμενος αντίπαλος η Δόξα, που είναι τελευταία και θέλει να ξεκολλήσει από τον πάτο. Δεν θα είναι εύκολο το έργο των παικτών του Τιμούρ Κετσπάγια, όμως τέτοια παιχνίδια αν θέλει να διεκδικήσει για τίτλο θα πρέπει να τα κερδίζει. Και αυτό το ξέρουν πολύ καλά στην «Κυρία», γι’ αυτό και έχει ήδη αρχίσει η ανάλυση του αντιπάλου.

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση Κετσπάγια γιατί δεν κράτησε τον Ουζόχο στην Ανόρθωση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ