aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Κάσια και Κβίλια στο στόχαστρο του Τιμούρ»

Ανόρθωση: «Κάσια και Κβίλια στο στόχαστρο του Τιμούρ»

Σύμφωνα με γεωργιανό δημοσίευμα οι διεθνείς συμπατριώτες του Τιμούρ Κετσπάγια Γκούραμ Κάσια και Βάκο Κβίλια βρίσκονται στο στόχαστρό του για την επόμενη σεζόν.

Στο ρεπορτάζ επίσης αναφέρεται πως δεν θα παραταθεί το συμβόλαιο του Τονρίκε Οκριασβίλι, ενώ Γκιόργκι Κβιλιτάια θα επιστρέψει στη Γάνδη.

«Οι παίκτες της εθνικής ομάδας της Γεωργίας βρίσκονται ακόμη στον στόχο του προπονητή της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με το GOAL.GE, εάν ο 53χρονος τεχνικός καταφέρει να συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο με την Αμμόχωστο (σ.σ.: Ανόρθωση), ο Κετσπάγια θα προσπαθήσει να προσθέσει δύο παίκτες της εθνικής ομάδας της Γεωργίας στην Ανόρθωση την επόμενη σεζόν: Γκούραμ Κάσια και Βάκο Κβίλια.

Προς το παρόν, δεν είναι 100% αποφασισμένο εάν ο Γεωργιανός προπονητής θα παραμείνει στην Ανόρθωση: αυτό θα συμβεί εάν ο πρόεδρος της ομάδας υπόσχεται στον Τιμούρ να εγκρίνει τον επιθυμητό προϋπολογισμό.

Ο Βάκο Κβίλια είναι τώρα ελεύθερος πράκτορας, έφυγε από τη Λέγκια της Βαρσοβίας πριν από λίγες ημέρες, ενώ ο Γκούραμ Κάσια είναι παίκτης της Λοκομοτίβι Τιφλίδας, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2021 και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε τέσσερις Γεωργιανούς της Ανόρθωσης: Γκιόργκι Λόρια, Μουρτάζ Νταουσβίλο, Τονρίκε Οκριασβίλι και Γκιόργκι Κβιλιτάια. Το συμβόλαιο του Τονρίκε Οκριασβίλι με την ομάδα έχει λήξει και δεν θα παραταθεί, ενώ ο Γκιόργκι Κβιλιτάια θα επιστρέψει στη βελγική Γάνδη μετά από έναν χρόνο δανεισμού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ