aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Κάνει την έκπληξη ο Κετσπάγια στην επίθεση;

Ανόρθωση: Κάνει την έκπληξη ο Κετσπάγια στην επίθεση;

Γίνεται μεγάλη κουβέντα στην Ανόρθωση για το γεγονός ότι κανείς από τους επιθετικούς της ομάδας δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν. Οι Σαντίκ, Ντούρις και Κατσαράβα είναι άσφαιροι στα πρώτα πέντε παιχνίδια. Ο Κετσπάγια βέβαια είναι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα πάρουν μπρος και θα έρθουν τα δικά τους γκολ. Το ερώτημα είναι αν η αρχή θα γίνει απέναντι στη Δόξα ή αν θα πρέπει να κάνει λίγη ακόμη υπομονή ο κόσμος της ομάδας.

Στην αρχή του πρωταθλήματος βασικός ήταν ο Ντούρις, στα τελευταία παιχνίδια χρησιμοποιήθηκε ο Σαντίκ και δεν αποκλείεται στον αγώνα της Κυριακής (27/20) με την Δόξα να παίξει ο Κατσαράβα!

Ο Σαντίκ αντιμετώπισε μικροπρόβλημα τραυματισμού μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια, το οποίο δεν είναι ικανό να τον κρατήσει εκτός αποστολής από την αναμέτρηση κόντρα στην παλιά του ομάδα, όμως δεν αποκλείεται ο Τιμούρ Κετσπάγια να δώσει την ευκαιρία και στον συμπατριώτη του φορ.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο τίτλος περνά (και) από εδώ

Ο Κετσπάγια εμπιστεύεται ολόκληρο το διαθέσιμο ρόστερ και δεν έχει κανένα ενδοιασμό να χρησιμοποιήσει όποιον ποδοσφαιριστή θεωρεί ότι είναι ο καταλληλότερος τη δεδομένη στιγμή. Η φανέλα βασικού για τη θέση του φορ διεκδικείται από τρεις παίκτες με τον καθένα να έχει τις ελπίδες του.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Γεμάτη προσωπικότητες και έναν Κετσπάγια πολύ πιο ήρεμο και σοφό

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ