aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Κάνει εκ νέου δοκιμές ο Τιμούρ

Ανόρθωση: Κάνει εκ νέου δοκιμές ο Τιμούρ

Μετά το φιλικό παιχνίδι που έδωσε η Ανόρθωση με τον Εθνικό Άχνας, έχει προγραμματιστεί άλλο ένα, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Ονήσιλο. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στη Σωτήρα και αρχίζει στις 19:00. Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει εκ νέου αγωνιστικές πτυχές και να βγάλει συμπεράσματα.

Από χθες οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις και μέσα στις επόμενες μέρες θα διαφανεί η κατάσταση όσων αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Στο φιλικό με τον Εθνικό δεν αγωνίστηκαν οι Κατσαράβα, Σελίν και Μαργκάσα. Ο τελευταίος χρειάζεται ακόμα χρόνο για να επιστρέψει, όμως μέσα στις επόμενες μέρες η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από τους γιατρούς για να διαφανεί πότε περίπου θα είναι σε θέση να υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Κετσπάγια θέλει να έχει όσους περισσότερους παίκτες γίνεται στη διάθεσή του και σίγουρα το ιδανικό είναι κανείς διεθνής να μην επιστρέψει με τραυματισμό.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ