aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση και Stoiximan ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη κοινωνία

Ανόρθωση και Stoiximan ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη κοινωνία

Παίκτες και παράγοντες της Ανόρθωσης σε συνεργασία με τη κορυφαία στοιχηματική ελληνική εταιρεία και χορηγό της ομάδας, Stoiximan, μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Άγιος Σπυρίδωνας στην Λάρνακα, σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα η ώρα 14:00 στις εγκαταστάσεις του Σχολείου (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η Ανόρθωση και η Stoiximan ένωσαν τις δυνάμεις τους και ανταποκρινόμενοι θετικά στο κάλεσμα της Λέσχης Lions Λάρνακας, για την αγορά εξειδικευμένου φυσιοθεραπευτικού εξοπλισμού που θα καλύψει τις ανάγκες του Ειδικού Σχολείου, προσέφεραν το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ (5.000).

Στο σχολείο έδωσαν το παρών τους εκ μέρους της Ανόρθωσης ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Ανόρθωσης, Δρ Κυριακός Γιάγκου, ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Αρτυματάς, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Σάββας Πηλακούτας όπως και ο υπεύθυνος Μάρκετινκ της ομάδας, Σπυρίδων Λεοντάρης, ενώ την εταιρεία Stoiximan εκπροσώπησαν o Άγγελος Χοντουλίδης και ο Κωνσταντίνος Ντάλτας.

Ο Δρ. Κυριακός Γιάγκου απευθυνόμενος προς τους εκπαιδευτικούς αλλά και τα παιδιά που ήταν παρόντα στο χώρο εκείνη την στιγμή, εξήρε το σπουδαίο έργο που επιτελούν οι δάσκαλοι και το σχολείο γενικότερα, εκφράζοντας παράλληλα και το σεβασμό του ενώ ενόψει των εορτών ευχήθηκε δύναμη, κουράγιο και πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους, ώστε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την πολύ σημαντική προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά, έτσι ώστε όλα στο σχολείο να κυλούν απόλυτα ομαλά και αρμονικά.

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Χοντουλίδης, δήλωσε εκ μέρους της Stoiximan: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε, στα πλαίσια του προγράμματος της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μας, να στηρίζουμε σύνολα που χαρίζουν χαρά και βοηθούν ευπαθείς ομάδες, όπως είναι τα συγκεκριμένα παιδιά. Η Stoiximan βρίσκεται πάντα δίπλα σε ιδρύματα, οργανισμούς και θα συνεχίσει και στο άμεσο μέλλον να προσφέρει όπου υπάρχει ανάγκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ