aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Και φθηνότεροι και ποιοτικότεροι

Ανόρθωση: Και φθηνότεροι και ποιοτικότεροι

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Τον ποδοσφαιριστή ή τους ποδοσφαιριστές που θα κάλυπταν τα 14 τέρματα που πέτυχε ο Ρούβεν Ράγιος στο περσινό πρωτάθλημα ήθελε πάση θυσία να φέρει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Τιμούε Κετσπάγια. Η πενιχρή συνεισφορά των επιθετικών που ήταν πέρυσι στο ρόστερ οδήγησε τον Γεωργιανό προπονητή σε αντικατάσταση της γραμμής κρούσης.

Ντούρις και Κατσαράβα που κόστιζαν στην ομάδα της Αμμοχώστου μια περιουσία πέτυχαν συνολικά 11 γκολ σε όλη την «κουτσουρεμένη» περσινή σεζόν. Μιχάλης Μανιάς και Γκιόργκι Κβιλιτάια πέτυχαν σε μόλις εφτά αγώνες πέντε γκολ, τρία ο Ελλαδίτης και δύο ο Γεωργιανός (είχε σκοράρει άλλο ένα τέρμα με τη Βασιλεία).

Εάν συνεχίσουν την επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα με την ίδια συχνότητα είναι δεδομένο ότι όχι μόνο θα ξεπεράσουν την επίδοση των προκατόχων τους, αλλά θα την συντρίψουν. Η Ανόρθωση πληρώνοντας πολύ λιγότερα χρήματα για το δίδυμο στην επίθεση παίρνει πολύ περισσότερα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Ο Κβιλιτάια έχει συμβόλαιο λίγο πιο πάνω από τις 250.000 ευρώ ετησίως, όσα δηλαδή λάμβανε ο Ντούρις, ενώ οι απολαβές του Μανιά είναι σχεδόν οι μισές απ’ αυτές του Κατσαράβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ