aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ήττα με ανατροπή, χρησιμοποίησε 27 παίκτες ο Κετσπάγια

Ανόρθωση: Ήττα με ανατροπή, χρησιμοποίησε 27 παίκτες ο Κετσπάγια

Την ήττα με 2-1 από την Αλ Τααβόν της Σαουδικής Αραβίας γνώρισε η Ανόρθωση στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους. Η «Κυρία» προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα του Οκριασβίλι στο 20’ και ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, αν και η Αλ Τααβόν ισοφάρισε στο 36’.

Στην επανάληψη η ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ εκμεταλλεύτηκε τις πολλές αλλαγές του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος χρησιμοποίησε συνολικά 27 ποδοσφαιριστές και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90’ πήρε τη νίκη. Τον αγώνα παρακολούθησαν από κοντά οι Χρήστος Πουλλαΐδης και Ευγένιος Χαμπουλλάς, οι οποίοι ταξίδεψαν στο Μιλ της Ολλανδίας.

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια):  Λόρια (46′ Παπαδόπουλος), Γκαλίτσιος (46′ Κέζος, 62′ Σωτηρίου), Σίλτενφελντ (46′ Π.Αρτυματάς), Βργκοτς (46′ Εγγλέζου, 72′ Χριστοδούλου), Σελίν (59′ Πηλέας), Κ. Αρτυματάς (59′ Xατζηβασίλης), Μαργκάσα (46′ Νταουσβίλι, 72′ Νικολάου), Κοφί (46′ Βασιλακάκης), Οκριασβίλι (46′ Στυλιανού, 65′ Χατζηπασχάλης), Ράγιος (46′ Ιωάννου, 62′ Κορρέα), Κατσαράβα (46′ Ντούρις).

Live ενημέρωση του αγώνα

1′ Έναρξη αγώνα

7′ Τεράστια ευκαιρία για την Aνόρθωση. Ο Κατσαράβα έδωσε στον επερχόμενο Οκριασβίλι, ο οποίος μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω.

10′ Άλλη μια καλη στιγμή για την ομάδα της Αμμοχώστου. Εκπληκτική μπαλιά του Γκαλίτσιου από τα δεξιά, η κεφαλιά του Κατσαράβα όμως από ευνοϊκό σημείο δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

14′ Καλή στιγμή για την Αλ Ταβοον. Έγινε επίθεση από τα αριστερά, με τον Βργκοτς να απομακρύνει τελευταία στιγμή ένα πολύ επικίνδυνο γύρισμα στο σημείο του πέναλτι.

20′ ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση: Ο Κατσαράβα πίεσε ψηλά, έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Οκριασβίλι, ο οποίος από πολύ κοντά και σε ευνοϊκό σημείο έκανε το 1-0.

33′ Κεφαλιά από αντίπαλο ποδοσφαιριστή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, πέρασε πάνω από τη εστία του Λορια που παρακολουθούσε την πορεία της μπάλας.

36′ Ισοφάριση (1-1) για την Αλ Ταβοον: Δεν έγινε σωστή απομάκρυνση, έγινε ένα σουτ το οποίο απομάκρυνε αρχικά ο Λορια, πήρε όμως το ριμπάουντ αντίπαλος ποδοσφαιριστής για να κάνει από κοντά το 1-1.

Tέλος πρώτου ημιχρόνου

46′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

Οι Π.Αρτυματάς, Κέζος, Εγγλέζου, Βασιλακάκης, Ιωάννου, Στυλιανού, Νταουσβίλι, Παπαδόπουλος, Ντούρις αντικαθιστούν τους Λόρια, Σίλτενφελντ, Βργκοτς, Γκαλίτσιο, Κοφί, Μαργκάσα, Οκριασβίλι, Ραγιος και Κατσαράβα

56′ Σουτ του Εγγλεζου από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε λίγο έξω από την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα.

59′ Οι Χατζηβασίλης και Πηλέας αντικαθιστούν τους Σελίν και Αρτυματά.

65′ Οι Κορρέα και Χατζηπασχάλης αντικαθιστούν τους Ιωάννου και Στυλιανού.

75′ Οι Νικολάου και Χριστοδούλου αντικαθιστούν τους Νταουσβίλι και Εγγλεζου.

77′ Καλή στιγμή για την Αλ Ταβοον, με τον Παπαδόπουλο να απομακρύνει τον κίνδυνο.

90′ Πέναλτι για την Αλ Ταβοον.

90′ Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και 2-1 για την Αλ Ταβοον.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ