aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η τιμή «ξεπουλήματος» του Άλεφ, ίσως να μην αρκεί

Ανόρθωση: Η τιμή «ξεπουλήματος» του Άλεφ, ίσως να μην αρκεί

Ερμητικά κλειστό το στόμα του σε ότι αφορά την ολοκλήρωση του μετεγγραφικού σχεδιασμού της Ανόρθωσης κρατά ο Τιμούρ Κετσπάγια. Το φως της δημοσιότητας είδαν αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών, οι οποίο φέρονται ως υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι της «Κυρίας». Στσουκ, Πεδρίνιο, Παπουνασβίλι είναι μερικά εξ αυτών με τελευταίο να προστίθεται στη λίστα τ’ όνομα του Άλεφ ντος Σάντος.

Ο Βραζιλιάνος μέσος που ανήκει στην Μπράγκα και την τελευταία τριετία έπαιξε ως δανεικός σε Απόλλωνα, ΑΕΚ Αθηνών και ΑΠΟΕΛ προτάθηκε στην ομάδα της Αμμοχώστου με διαφορετικά οικονομικά δεδομένα σε σχέση με αυτά που ίσχυαν στην προηγούμενη ομάδα του.

Θυμίζουμε πως με βάση ρεπορτάζ της «Α Bola» ο ΑΠΟΕΛ πλήρωσε 200.000 ευρώ στην Μπράγκα για τον δανεισμό ενός έτους, ενώ οι απολαβές του ανέρχονταν στις 300.000 ευρώ ετησίως. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύλλογος της Πορτογαλίας επιθυμεί να πωλήσει τον Άλεφ, καθώς από το 2015 τον παραχωρεί δανεικό και δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του. Ναι μεν οι Πορτογάλοι έχουν ρίξει πολύ τις απαιτήσεις του και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα ποσό μεταξύ 150.000-200.000 ευρώ, όμως και πάλι παραμένει μία περίπτωση αρκετά ακριβή, αφού το κασέ του παίκτη είναι ιδιαιτέρως ψηλό.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν έμεινε αδιάφορος, αφού γνωρίζει αρκετά καλά την αξία του Άλεφ, όμως δεν έγινε καμία κίνηση από την ομάδα της Αμμοχώστου. Για να ανοίξει το κεφάλαιο Άλεφ στην Ανόρθωση θα πρέπει ο 25χρονος μέσος να αποδεχθεί σημαντική μείωση απολαβών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ