aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η… συνέχεια του πρωταθλήματος και η αγωνία για το οικονομικό

Ανόρθωση: Η… συνέχεια του πρωταθλήματος και η αγωνία για το οικονομικό

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η αγωνιστική αδράνεια λόγω κορωνοϊού υποχρεώνει την Ανόρθωση να επικεντρωθεί σε δύο μέτωπα. Το πρώτο αφορά στο πώς θα ολοκληρωθεί η σεζόν, σε μία περίοδο που πληθαίνουν και αυξάνονται οι διάφορες απόψεις.

Προσπαθώντας να μάθουμε πώς εισπράττουν οι κυανόλευκοι όσα σχετικά διαρρέουν, πέραν από τη δεδομένη θέληση για επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, μας ειπώθηκε το εξής: «Αν δεν γίνει εφικτό να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, αντιλαμβάνεστε ότι το ίδιο θα ισχύσει σε πολύ πιο προηγμένα πρωταθλήματα, σε χώρες που έχουν πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από εμάς με την πανδημία. Επομένως, καλό θα είναι σε τέτοια περίπτωση να παραδειγματιστούμε και αναλόγως να πράξουμε».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Υπερπολύτιμοι, ανθεκτικοί, φρόνιμοι, «δίδυμοι πύργοι»

Από εκεί και πέρα, το δεύτερο που απασχολεί τη διοίκηση των κυανολεύκων είναι το οικονομικό σε μία απρόσμενα νεκρά περίοδο εσόδων. Είναι γνωστή άλλωστε η πρόσφατη επιστολή του προέδρου τους, Ευγένιου Χαμπουλλά, στον υπουργό Οικονομικών, Κωνσταντίνο Πετρίδη, κατά την οποίαν εκφράστηκαν οι ανησυχίες, καθώς: «Θα πρέπει τα σωματεία να υποβάλουν συμπληρωμένους φακέλους Κριτηρίων UEFA, στους οποίους οφείλουμε να δείξουμε εξοφλημένες τις υποχρεώσεις πέραν από ομάδες, προπονητές και ποδοσφαιριστές, σε Φόρο Εισοδήματος, ΦΠΑ και Κοινωνικές Ασφαλίσεις».

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: «Κάποιοι έξυπνοι λένε να πάνε Ευρώπη όσοι πήγαν πέρσι»

Όπως μας ελέχθη, η Ανόρθωση ελπίζει ότι τα σωματεία θα πάρουν διευκολύνσεις, ώστε να μπορέσουν να δείξουν συνέπεια στις υποχρεώσεις τους και να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ