aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η συγκατοίκηση έφερε καραντίνα και ο οδηγός του Κετσπάγια

Ανόρθωση: Η συγκατοίκηση έφερε καραντίνα και ο οδηγός του Κετσπάγια

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Εν αναμονή των Γεωργιανών διεθνών στην Κύπρο βρίσκεται ο Τιμούρ Κετσπάγια. Κβιλιτάια, Λόρια, Οκριασβίλι και Νταουσβίλι επιστρέφουν με ιδιωτικό τζετ στο νησί την Πέμπτη και το πρωί της Παρασκευής θα είναι στο «Αντώνης Καρράς».

Ο τεχνικός της «Κυρίας» θα αξιολογήσει την κατάσταση των Κβιλιτάια και Οκριασβίλι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή τους στο ντέρμπι της Κυριακής (22/11) με την ΑΕΛ είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Γεωργιανός φορ άδικα, όπως αποδείχθηκε, ταξίδεψε στην πατρίδα του καθώς δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα τρία παιχνίδια της εθνικής ομάδας της χώρας του. Όσον αφορά τον Οκριασβίλι η ενημέρωση που προκύπτει είναι ότι αποκόμισε κτύπησε κατά την παραμονή του στη Γεωργία.

Το παρελθόν δίδαξε πως ο Κετσπάγια δύσκολα θα ρισκάρει συμμετοχή τους εφόσον δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Το παράδειγμα του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα για την 7η αγωνιστική, που ακολούθησε υποχρεώσεων εθνικών ομάδων, είναι χαρακτηριστικό. Ο τεχνικός της Ανόρθωσης κράτησε στον πάγκο τους Κβιλιτάια, Οκριασβίλι και Χριστοφή που είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις, έδωσε φανέλα βασικού στον Ελουντού και επέλεξε να τοποθετήσει δεξιό εξτρέμ τον Αμπαρτζουμιάν!

Ο Αρμένιος βρίσκεται από σήμερα σε απομόνωση παρά το γεγονός ότι είναι αρνητικός στον κορωνοϊό. Στην Ανόρθωση μόλις πληροφορήθηκαν ότι συγκατοικούσε στο ξενοδοχείο με τον Γκαζαριάν της ΑΕΛ κατά τις υποχρεώσεις της Αρμενίας στο Πρωτάθλημα Εθνών πήραν την απόφαση να μπει σε καραντίνα για μερικές μέρες, ώστε να αποφύγουν δυσάρεστες εξελίξεις. Από την στιγμή που δεν είναι φορέας του ιού θα υποβληθεί σε νέο έλεγχο COVID-19 μετά από μερικές μέρες και εφόσον το αποτέλεσμα είναι αρνητικό θα υπολογίζεται για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Διαθέσιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΛ, σε αντίθεση με την αναμέτρηση κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, είναι ο Νίκος Καλτσάς, επομένως το δίδυμο Ελουντού – Καλτσά έχει προβάδισμα για τα «φτερά» της επίθεσης και ο Μιχάλης Μανιάς για την κορυφή της γραμμής κρούσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ