aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Σίλντενφελντ

Ανόρθωση: Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Σίλντενφελντ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μόνον ένας αδαής θα μπορούσε να υποθέσει πως ο προπονητής της Ανόρθωσης έκρινε μέσα από ένα και μόνο παιχνίδι πως ο Γκόρντον Σίλντενφελντ πρέπει να αποτελέσει παρελθόν. Προφανώς, εδώ και καιρό ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση του Κροάτη αμυντικού, φροντίζοντας μάλιστα να περάσει μηνύματα στον παίκτη.

Στο ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα, λοιπόν, έπεσε άλλη μία… σταγόνα και το ποτήρι ξεχείλισε. Ο Γεωργιανός κόουτς, εμφανίστηκε έντονος στις τοποθετήσεις του, προϊδεάζοντας ουσιαστικά για άμεσες εξελίξεις.

Ο 35χρονος αμυντικός, λοιπόν, μετά από τριάμισι χρόνια παρουσίας στην «Κυρία», αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ενημερώθηκε από τον Κετσπάγια πως δεν υπολογίζεται και ως εκ τούτου, αντί για προπόνηση, διευθετήθηκε ραντεβού με τη διοίκηση. Κάτι που ασφαλώς ξάφνιασε τον Σίλντενφελντ, ζητώντας εξηγήσεις.

Η συνάντηση με τους ιθύνοντες της Ανόρθωσης έγινε σε καλό κλίμα, όπως αφήνεται να διαρρεύσει. Ο παίκτης, ενημερώθηκε ότι δεν υπάρχει πρόθεση ανανέωσης του συμβολαίου, το οποίο εκπνέει τέλος της τρέχουσας σεζόν και πως κρίθηκε ορθότερο οι δρόμοι των δύο πλευρών να χωρίσουν από τώρα.

Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής αγωνίσθηκε σε 128 παιχνίδια με τον «φοίνικα» στο στήθος σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 10 τέρματα. Αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του αρχικού σχήματος, τραβώντας μπόλικο κουπί στις υποχρεώσεις της Ανόρθωσης από το καλοκαίρι του 2017.

Κάποτε, όμως, όλα φτάνουν στο τέλος τους. Έτσι και στην περίπτωση του Σίλντενφελντ, ο οποίος βγάζει την κυανόλευκη και είναι έτοιμος να αξιολογήσει τις προτάσεις που θα έχει, λαμβάνοντας την καλύτερη απόφαση για τον ίδιο και την οικογένειά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ