aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η σημαντική ημέρα και η ατζέντα

Ανόρθωση: Η σημαντική ημέρα και η ατζέντα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εξαιρετικά σημαντική χαρακτηρίζεται η αυριανή Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Στην ατζέντα είναι η οικονομική ενημέρωση και οι αλλαγές στο καταστατικό.

Θα τεθεί προς έγκριση η αύξηση του ονομαστικού κεφαλαίου της εταιρείας και η έκδοση νέων μετοχών. Θα προταθεί ψήφισμα για την αποποίηση των μετόχων του δικαιώματος προτιμήσεώς τους αναφορικά με την υπό αναφορά έκδοση και παραχώρηση μετοχών. Ένα άλλο θέμα που θα τεθεί είναι η τροποποίηση του καταστατικού εγγράφου της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Κορυφαίος όλων με 10/11 ο Τιμούρ, «respect» από τους συναδέλφους του

Συγκεκριμένα, θα προταθεί η υιοθέτηση ειδικού ψηφίσματος για την τροποποίηση του καταστατικού εγγράφου της εταιρείας με τρόπο ώστε να γίνεται πρόνοια στη νέα τάξη μετοχών που θα δημιουργηθεί και στα δικαιώματα αυτής. Όπως γίνεται αντιληπτό η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου γίνεται με στόχο να εισρεύσει άμεσα χρήμα στα ταμεία της εταιρείας και δεν αποκλείεται αυτή η κίνηση να προσελκύσει και νέους επενδυτές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ