aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η πιθανότητα δεύτερης αποχώρησης και οι ενδείξεις για Ρισβάνη

Ανόρθωση: Η πιθανότητα δεύτερης αποχώρησης και οι ενδείξεις για Ρισβάνη

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ  

Τα «πυρά» που εξαπέλυσε ο Τιμούρ Κετσπάγια αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα είχαν αποδέκτη και το ονοματεπώνυμό του δεν άργησε και πολύ να γίνει γνωστό. Ο Γκόρντον Σίλνενφελντ έφαγε «πόρτα» στην προπόνηση της Δευτέρας καθώς ενημερώθηκε από τον Γεωργιανό προπονητή ότι δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια της σεζόν. Αργότερα, ο Κροάτης στόπερ, είχε συνάντηση με τη διοίκηση για λυθεί το συμβόλαιό του και την Τρίτη (5/1) θα εκδοθεί το επίσημο φιρμάνι που θα χωρίζει τους δρόμους των δύο πλευρών.

Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν εκδήλωσε επιθυμία για αποχώρηση άλλου ποδοσφαιριστή από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό, όμως κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι στη φωτιά ότι κάτι τέτοιο θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο.

  • Με τα υφιστάμενα δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκε κάτι στο μετεγγραφικό σχεδιασμό της «Κυρίας». Ούτε σε ότι αφορά των αριθμό των μετεγγραφών που θα γίνουν, ούτε και στα ονόματα που έχει στραμμένη την προσοχή της. Ο Σπύρος Ρισβάνης εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα και μάλιστα
  • υπάρχουν
  • ισχυρές ενδείξεις ότι ο Ατρόμητος θα συναινέσει σύντομα και ο Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός θα φορέσει τη φανέλα με το «φοίνικα».

Στασιμότητα παρατηρείται στην περίπτωση του Νίκα Νινούα. Στην ομάδα της Αμμοχώστου περιμένουν ακόμα την τελική απάντηση του ΠΑΟΚ για παραχώρηση του Γεωργιανού μέσου με τη μορφή δανεισμού. Παρά το γεγονός ότι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκαν θετικοί σε πρόσφατη επικοινωνία δεν προέκυψε οποιαδήποτε εξέλιξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ