aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η πετυχημένη «συνταγή» και ο Οκριασβίλι

Ανόρθωση: Η πετυχημένη «συνταγή» και ο Οκριασβίλι

Η «συνταγή» του Τιμούρ Κετσπάγια με τον Ντούρις σε ρόλο αριστερού εξτρέμ και τον Κατσαράβα στην επίθεση χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά και απέδωσε «καρπούς» στον αγώνα με την Δόξα. Η Ανόρθωση ήταν δημιουργική και αποτελεσματική στο Μακάρειο με τον Γεωργιανό τεχνικό να αποδεικνύει ότι έχει κρυφά «χαρτιά». Πολύ πιθανόν ο 51χρονος προπονητής να διατηρήσει το ίδιο πλάνο και στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Οκριασβίλι. Ο Γεωργιανός εξτρέμ ταλαιπωρείται από θλάση και η τεχνική ηγεσία δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του εφόσον δεν κριθεί απόλυτα έτοιμος. O 27χρονος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής την περσινή σεζόν έμεινε σε απραξία για αρκετούς μήνες λόγω σοβαρού τραυματισμού και χρειάζεται ειδική μεταχείριση. Αισιόδοξες είναι οι ενδείξεις για τον Σελίν. Ο Ουκρανός αμυντικός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν καθησυχαστικά και ως εκ τούτου εκτός απρόοπτου θα είναι στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ