aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η ώρα του Κάτσαρ, τα δεδομένα με Στρούνα - Λαβόρδε

Ανόρθωση: Η ώρα του Κάτσαρ, τα δεδομένα με Στρούνα – Λαβόρδε

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Απαγορευτικό αριθμό καρτών συμπλήρωσε ο Ζοάο Βίκτορ στο ματς με την Πάφο, με αποτέλεσμα να χάνει τον επόμενο αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την ΑΕΛ. Αυτό σημαίνει ότι ο Γιούρχεν Στρέπελ θα πρέπει να βρει τη λύση, αλλά και τον αντικαταστάτη του αρχηγού της «Κυρίας», ο οποίος μέχρι σήμερα δεν έχασε λεπτό σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τη θέση του στο ντέρμπι με την ΑΕΛ στη Λεμεσό αναμένεται να πάρει ο Γκόικο Κάτσαρ, μιας και συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Από εκεί και πέρα, οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Άντραζ Στρούνα δεν αναφέρουν ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό. Έτσι, ο Σλοβένος αμυντικός το πιο πιθανό θα επανεξεταστεί σήμερα και δεν θα αργήσει να επιστρέψει στις προπονήσεις. Άγνωστο είναι ακόμη αν ο Ρικάρντο Λαβόρδε θα καταφέρει να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Ο Κολομβιανός, σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, λογικά θα είναι διαθέσιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ