aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η ώρα για το (πιο) μεγάλο στοίχημα

Ανόρθωση: Η ώρα για το (πιο) μεγάλο στοίχημα

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Η μεγάλη ώρα για την Ανόρθωση (και τον ΑΠΟΕΛ) έφτασε. Και για τα δύο συγκροτήματα δεν υπάρχει άλλος ασφαλής δρόμος διάκρισης. Εναποθέτουν τις ελπίδες τους για να σώσουν τη σεζόν μόνο στον θεσμό του Κυπέλλου. Στην «Κυρία» περίμεναν πολύ διαφορετικά τα πράγματα, αφού ο εκτροχιασμός της ήταν πρόσφατος, αλλά όλοι έχουν εμπεδώσει ότι, χωρίς διάκριση στο κύπελλο, η καταιγίδα παραμονεύει.

Η επιτυχία στον θεσμό είναι, πλέον, το μεγάλο στοίχημα και για τους ποδοσφαιριστές και για την τεχνική ηγεσία και για τη διοίκηση. Η δίψα και η θέληση θεωρούνται στοιχεία δεδομένα κι αυτό που απομένει είναι να επιβεβαιωθούν εντός του αγωνιστικού χώρου. Οι διοικούντες, με επικεφαλής τον μεγαλομέτοχο Χρίστο Πουλλαΐδη, πλήρωσαν πιο νωρίς το μηνιάτικο για να στείλουν το μήνυμα στους παίκτες, ενώ ο ίδιος ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει δηλώσει δημόσια ότι θέλει να κορυφώσει τη δεύτερη θητεία του στην «Κυρία» με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Πρώτιστη επιδίωξη για τον Γεωργιανό τεχνικό είναι να παρατάξει την ομάδα του στην καλύτερη δυνατή της κατάσταση. Κακά τα ψέματα, είναι το «ματς της σεζόν». Μέχρι το επόμενο. Μπορεί οι κυανόλευκοι να μην είναι σε καλό φεγγάρι, αλλά κανένας δεν αμφισβητεί ότι διαθέτουν την ποιότητα για να φτάσουν στις επιτυχίες. Ο ίδιος ο Τιμούρ Κετσπάγια, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της διαδρομής στο πρωτάθλημα, ανέφερε ότι έμεινε εκτός τίτλου λόγω ατυχών συγκυριών και της κακιάς στιγμής. Σήμερα, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», θα αναζητήσει την καλή στιγμή για να μπουν οι βάσεις πρόκρισης στον τελικό.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: «Κλειδώνει» στην ενδεκάδα ο Κετσπάγια με ένα ερωτηματικό

Ο πήχης δεν έχει οριοθετηθεί με ακρίβεια, αλλά κάτι λιγότερο από τη νίκη θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο δύσκολα στον επαναληπτικό στο ΓΣΠ σε μια βδομάδα. Πέρα από την τύχη που, σύμφωνα με τους κυανόλευκους της Αμμοχώστου, τους γύρισε την πλάτη τώρα τελευταία, θέλουν πρωτίστως την απογείωση του ομαδικού πνεύματος και ταυτόχρονα την προσήλωση και τη συγκέντρωση στον στόχο σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ