aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η όγδοη θα είναι καταδικαστική

Ανόρθωση: Η όγδοη θα είναι καταδικαστική

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Γλυκόπικρη γεύση άφησε για την Ανόρθωση η εντός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Η «Κυρία» κατάφερε να σώσει τη «μάχη», ισοφαρίζοντας σε 2-2, αν και βρέθηκε να ηττάται με 2-0, αλλά από την στιγμή που ο αντίπαλος έπαιζε για 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο κανείς δεν (μπορεί να) είναι ευχαριστημένος.

Η ομάδα της Αμμοχώστου για άλλη μία φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν κατάφερε να κερδίσει συνδιεκδικητή του τίτλου και κινδυνεύει να χάσει τον πόλεμο, δηλαδή τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ήταν ο έβδομος αγώνας στη σεζόν με αντίπαλους Ομόνοια, ΑΕΛ και Απόλλωνα που οι κυανόλευκοι απέτυχαν να πάρουν το τρίποντο. Ο απολογισμός των τριών ισοπαλιών και τεσσάρων ηττών όχι μόνο δεν κολακεύει την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά εξηγεί και τον λόγο που βρίσκεται στην τέταρτη θέση και με τις λιγότερες βάση βαθμολογικής συγκομιδής πιθανότητες για κατάκτηση του τροπαίου.

Η όγδοη απόπειρά της θα είναι καθοριστική. Η Ανόρθωση πάει με την πλάτη στον τοίχο στο ντέρμπι του Σαββάτου με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, αφού ενδεχόμενη ήττα θα την φέρει στο -10 από την πρώτη θέση και θα εξανεμίσει τις ελπίδες της για επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου μετά από 13 χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ