aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η μοναδική παγκόσμια «ήττα» του Ράγιος, με υποσημείωση...

Ανόρθωση: Η μοναδική παγκόσμια «ήττα» του Ράγιος, με υποσημείωση…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Έχει τρελάνει τους πάντες με τα φετινά επιτεύγματά του ο Ρουβέν Ράγιος, ο οποίος παρουσιάζεται αναγεννημένος και κουβαλά στην πλάτη του την Ανόρθωση. Σερβίρει, σκοράρει και γενικά τα κάνει όλα, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα, όσο και είναι παρακινδυνευμένο να γίνει πρόβλεψη τη δεδομένη στιγμή, να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδας του και του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ούτε κρύο, ούτε διακοπή, ούτε «ζάλη»

Πέραν, όμως, των εγχώριων διακρίσεων το πρώτο «βιολί» της ομάδας της Αμμοχώστου, συγκαταλέγεται αυτή τη στιγμή ανάμεσα και στους πρώτους Ισπανούς σκόρερ του κόσμου. Το «Goal» εντόπισε τους συμπατριώτες του Ρουβέν Ράγιος που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα Α’ Κατηγορίας όλου του κόσμου και τους παραθέτει.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Άλλα τρία για το… θαύμα 

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της «Κυρίας», με τα 14 γκολ που έχει πετύχει μέχρι σήμερα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστα, πίσω από τον Χουάνμι Καγιεχόν της Μπόλιβαρ που έχει 17 τέρματα, με την υποσημείωση όμως πως το πρωτάθλημα στη Βολιβία έχει ήδη ολοκληρωθεί μετά από 26 αγώνες.


*Έχει ήδη ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα
-Στην παρένθεση τα γκολ που σημειώθηκαν με πέναλτι
-Δεν παραθέτουμε πρωταθλήματα κάποιων χωρών στα οποία δεν έχει επιτευχθεί κάποιο… ισπανικό γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ