aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η μετεγγραφή από το… πάνω ράφι, ο Γκέντσογλου και οι άλλοι

Ανόρθωση: Η μετεγγραφή από το… πάνω ράφι, ο Γκέντσογλου και οι άλλοι

Σε ρυθμούς… Τζάνο Ανανίντζε ζουν στη Ανόρθωση! Ο ποδοσφαιριστής ήρθε στη Κύπρο, υπέγραψε και ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου της «Μεγάλης Κυρίας», με τον Σάββα Πηλακούτα να αναφέρει ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς κυπέλλου της επόμενης βδομάδας με τον Ολυμπιακό (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με την Ομόνοα).

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης ξεκαθάρισε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Super Sport (104.0) πως ο Γεωργιανός άσος είναι μετεγγραφή από το… πάνω ράφι ενώ υπογράμμισε πως οι Χαμπουλλάς, Πουλλαΐδης και Κετσπάγια είναι σε συνεννόηση με σκοπό να ενισχύσουν κι άλλο την ομάδα.

Για την μεταγραφή Ανανίντζε: «Αποτελούσε μέλος της Σπαρτάκ Μόσχας. Υπήρχαν κάποια πράγματα εκεί και έμεινε ελεύθερος. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του να έρθει στη Κύπρο ο Τιμούρ Κετσπάγια, το είπε άλλωστε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, πρόκειται για πολύ αξιόλογη περίπτωση επιθετικού, σε πολύ καλή ηλικία και χαιρόμαστε που είναι στην ομάδα μας».

Είναι μεταγραφή από το πάνω ράφι: «Ναι αναμένουμε ότι οι προσδοκίες που υπάρχουν θα επιβεβαιωθούν στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξε ρόλο και ο Τιμούρ Κετσπάγια. Μετά την αποχώρηση του Κοφί έχει πάρει τη θέση του ο Ανανίντζε, δεν μπορεί να παίξει την Κυριακή, αλλά θα πάρει χρόνο με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο, είναι μια ποιοτικότατη μεταγραφή».

Για περαιτέρω ενίσχυση: «Κοιτάζουν για παίκτες κάτω των 22 ετών, για περαιτέρω ενίσχυση. Για την ώρα δεν έχουμε αποφασίσει ποιοι θα φύγουν, δεν έχουμε μπει στη διαδικασία να αποδεσμεύσουμε κάποιον. Θα εξαρτηθεί και αν θα βρεθεί κάποια αξιόλογη περίπτωση για να έρθει στην ομάδα μας. Ο κ. Πουλλαίδης και ο κ. Χαμπουλλάς σε συνεννόηση με τον Τιμούρ Κετσπάγια, επιθυμούν να ενισχύσουν την ομάδα για να υλοποιήσει τους στόχους της. Πάντα μέσα στα επιτρεπτά οικονομικά πλαίσια».

Με ποιο καθεστώς αποκτήθηκε ο Ανανίντζε: «Ήρθε ως ελεύθερος από την ομάδα του και υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν, θα δούμε με τη λήξη του πρωταθλήματος τι θα γίνει παρακάτω».

Υπάρχει πρόταση για ποδοσφαιριστές σας: «Καμία πρόταση για Σαντίκ, Κατσαράβα και Οκριασβίλι. Αν έρθει πρόταση που θα ικανοποιεί θα μπούμε στη διαδικασία να το συζητήσουμε».

Για τον Γκέντσογλου: «Είναι παίκτης του ΑΠΟΕΛ, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι».

Αγωνιστικά: «Οι Ράγιος και Οκριασβίλι κάνουν αγώνα δρόμου, θα εξαρτηθεί από τις επόμενες προπονήσεις, ανεβάζουν ρυθμούς…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ