aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η... μαύρη λίστα του Κετσπάγια

Ανόρθωση: Η… μαύρη λίστα του Κετσπάγια

Κλειστά χαρτιά κράτησε ο Τιμούρ Κετσπάγια σε σχέση με τον προγραμματισμό της Ανόρθωσης για τη νέα σεζόν, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο τεχνικός της «Κυρίας» απέφυγε να μπει στη διαδικασία σχολιασμού του διαθέσιμου μπάτζετ που θα έχει ο ίδιος και οι συνεργάτες του. Αρκέστηκε να πει ότι έχουν πάντα την στήριξη της διοίκησης και υπογράμμισε πως πρέπει να φτιάξουν ισχυρή ομάδα, αναπληρώνοντας τους παίκτες που έφυγαν.

Έμμεσα ο 53χρονος προπονητής επιβεβαίωσε πως θα προκύψουν περεταίρω αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. «Δεν θέλω να μιλήσω για το ποιοι θα αποχωρήσουν γιατί δεν μίλησα ακόμα μαζί τους», ήταν η σύντομη τοποθέτηση του Γεωργιανού προπονητή.

Τις επόμενες μέρες θα «τρέξει» ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης και θα διαφανεί εάν την πόρτα της εξόδου θα διαβούν κι άλλοι παίκτες πέραν των Βργκοτς, Γκαλίτσιου, Κβιλιτάια και Οκριασβίλι. Εκτός πλάνου είναι ο Μιχάλης Μανιάς και θα αποχωρήσει και μένει να διαφανεί εάν θα μεγαλώσει η «μαύρη» λίστα του Κετσπάγια, ώστε να ανοίξουν θέσεις για μετεγγραφές ξένων και κοινοτικών.

Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό και με τις περιπτώσεις των Χριστοφή και Μαργκάσα. Υπάρχει η εκτίμηση πως και στους δύο θα γίνει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου με μειωμένες απολαβές και εναπόκειται σε αυτούς εάν θα την αποδεχθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ