aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η «Κυρία», πλέον, πάει γι’ άλλα…

Ανόρθωση: Η «Κυρία», πλέον, πάει γι’ άλλα…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ανόρθωση, την Παρασκευή επισημοποίησε τη σύναψη συνεργασίας με τον Κορέια, το Σάββατο με τον Ελουντού και την Κυριακή με τον Αμπαρτζουμιάν. Τρεις μετεγγραφές που ήταν γνωστές εδώ και καιρό για την ομάδα της Αμμοχώστου. Με τις αποχωρήσεις που προέκυψαν, τον Μαργκάσα να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν σαν Κύπριος και σε συνδυασμό με τις πιο πάνω προσθήκες, η Ανόρθωση έχει «κλειδώσει» τις 13 από τις 15 θέσεις του Καταλόγου Α. Πρόκειται για τους Λόρια (τερματοφύλακας), Γκαλίτσιος (δεξί μπακ), Αμπαρτζουμιάν (δεξί μπακ), Σέλιν (αριστερό μπακ), Κορέια (αριστερό μπακ), Βγκορτς (στόπερ), Σίλντενφελντ (στόπερ), Οκριασβίλι (μέσος), Νταουσβίλι (μέσος), Καλτσάς (εξτρέμ), Ελουντού (εξτρέμ), Κατσιαράβα (επιθετικός), Ντούρις (επιθετικός).

Μένουν δύο θέσεις κενές, οι οποίες θα καλυφθούν από μέσους ποδοσφαιριστές. Κεντρικό μέσο, που θα είναι σε θέση να έχει διπλό ρόλο, ανασταλτικού και δημιουργού, αλλά και επιτελικού μέσου ο οποίος θα έχει τα στοιχεία για να αγωνιστεί και ως εξτρέμ. Εκεί εστιάζεται η προσοχή, με τον Κετσπάγια να έχει ρίξει δίκτυα για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, με την Ανόρθωση να είναι έτοιμη να δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό για να πετύχει στις επιλογές της.

Για τη θέση του κεντρικού μέσου, πληροφορίες του «Goal» φέρουν την «Κυρία» να έχει εντοπίσει αξιόλογη περίπτωση. Ο λόγος που ενδεχομένως να καθυστερήσει την υλοποίηση της μετεγγραφής έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις του ποδοσφαιριστή με την ομάδα του, αφού αγωνίζεται σε πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μάλιστα, οι κυανόλευκοι έχουν καταθέσει δελεαστική πρόταση στον ποδοσφαιριστή και η προσπάθεια είναι όπως αποδεχθεί να υπογράψει το συντομότερο συμβόλαιο συνεργασίας. Εξελίξεις μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή.

Παράλληλα, στην ομάδα της Αμμοχώστου θα θελήσουν να καλύψουν επάξια το κενό του Ράγιος. Ψάχνονται αρκετά και γι’ αυτή την επιλογή, αφού η πρόθεση είναι ο ποδοσφαιριστής που θα ενταχθεί στο ρόστερ να έχει ρόλο «μαέστρου» αλλά και να είναι γρήγορος. Να έχει, δηλαδή, διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ισπανό αλλά εάν είναι δυνατό να έχει και το γκολ, με τον Ράγιος να έχει συνεισφέρει αρκετά στην περσινή σεζόν, αφού πέτυχε 14 γκολ και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ