aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η κίνηση-respect του Χαμπουλλά και το… μπαλάκι στους παίκτες

Ανόρθωση: Η κίνηση-respect του Χαμπουλλά και το… μπαλάκι στους παίκτες

Δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε το παιχνίδι της Ανόρθωσης κόντρα στον Εθνικό το απόγευμα της Κυριακής. Η «Κυρία» δέχθηκε μια βαριά και… ασήκωτη ήττα (0-5) με τους Αχνιώτες η οποία πλήγωσε τους φιλάθλους που έδωσαν δυναμικό παρών στο Δασάκι. Κανείς δεν αναγνώριζε τους παίκτες των κυανόλευκων οι οποίοι έκαναν το ένα λάθος μετά από το άλλο, ενώ η αντίδραση στα γκολ που δέχθηκε η ομάδα της Αμμοχώστου, δεν ήρθε ποτέ.

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς, βγήκε μπροστά μετά από μια εφιαλτική μέρα. Προς τιμήν του θα έλεγε κάποιος καθώς ο ισχυρός άντρας των κυανόλευκων δεν δίστασε να μιλήσει μετά τη βαριά ήττα, έστειλε μήνυμα συσπείρωσης, απολογήθηκε στον κόσμο ο οποίος περίμενε μια ανάλογη αντίδραση, ενώ τόνισε πως οι ίδιοι παίκτες που ανέβασαν την ομάδα της Αμμοχώστου στην κορυφή, ήταν οι ίδιοι που δεν παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε στο Δασάκι.

Διαβάστε επίσης: Βγήκε μπροστά ο Χαμπουλλάς: «Κανένα ίχνος πανικού. Στείλαμε το μήνυμα…»

Παρά την προβληματική εικόνα, ο Χαμπουλλάς δήλωσε ξανά πως το διοικητικό συμβούλιο πιστεύει στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο, ξεκαθαρίζοντας πως όλοι μαζί πορεύονται μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα, κάλεσε τους παίκτες να κάνουν την αυτοκριτική τους, ώστε να… συνέλθουν άμεσα και να πάρουν την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Τέλος, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο, τονίζοντας πως τα μηνύματα που παίρνει από τους φιλάθλους της ομάδας, είναι υποστηρικτικά, ενώ ο ίδιος τους κάλεσε να συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια των κυανόλευκων.  Λίγοι πρόεδροι θα προχωρούσαν σε αυτές τις παρεμβάσεις, ούτε 24 ώρες μετά την… συντριβή. Η Ανόρθωση μοιάζει ενωμένη, δυνατή, μετά το άσχημο αποτέλεσμα ωστόσο η αντίδραση είναι αυτή που θα επαληθεύσει πως η ήττα από τον Εθνικό ήταν απλά μια παρένθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ