aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η καθοριστική εβδομάδα και το στοίχημα Κετσπάγια-Δ.Σ.

Ανόρθωση: Η καθοριστική εβδομάδα και το στοίχημα Κετσπάγια-Δ.Σ.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία της Ανόρθωσης με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός είναι μια ανάσα από την επιστροφή του στον πάγκο της «Κυρίας» έπειτα από σχεδόν 10 χρόνια, καθώς δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία της ομάδας με τον Γιούρχεν Στρέπελ.

Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει στρέψει ήδη την προσοχή της στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς η παρουσία της στο β’ γκρουπ την άφησε μακριά από τους στόχους που έθεσε το Καλοκαίρι του 2018. Ο Κετσπάγια έχει περάσει από… κόσκινο το ρόστερ της Ανόρθωσης το οποίο θα τύχει… extreme make over. Οι επιλογές κάποιων ποδοσφαιριστών που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο, φαίνεται πως δεν ανταποκρίθηκαν στις ψηλές προσδοκίες, και παράλληλα με την αφαίρεση 9 βαθμών, οι κυανόλευκοι μοιραία βρίσκονται στην 7η θέση.

Διαβάστε επίσης: To (μετεγγραφικό) ταξίδι του Κετσπάγια στη Γεωργία

Γι’ αυτό και ο Γεωργιανός θα επιχειρήσει να φέρει… τούμπα την κατάσταση καθώς αποτελεί στοίχημα τόσο για τον ίδιο όσο και για το Δ.Σ. να επαναφέρει την «Κυρία» σε καλύτερες μέρες. Όσον αφορά την προσπάθεια της διοίκησης για εξεύρεση ρευστού, συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς καθώς ο χρόνος πιέζει. Ο Μάρτιος φτάνει στο τέλος του και δεν υπάρχει περιθώριο λάθους από τον Μιχάλη Χατζηπαντέλα και τους συνεργάτες του.

Ο κόσμος σαφώς και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης, όμως όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, υπολείπονται άλλες 100.000 ευρώ για να πάρει ανάσα ανακούφισης η ομάδα της Αμμοχώστου. Καθοριστική κρίνεται λοιπόν η τρέχουσα εβδομάδα σχετικά με το οικονομικό παράγοντα που κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ