aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η «φημολογία» για Πουλλαΐδη και το… παράθυρο

Ανόρθωση: Η «φημολογία» για Πουλλαΐδη και το… παράθυρο

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Μεγάλη Τρίτη και στα διοικητικά της Ανόρθωσης. Το απόγευμα (18:00) θα γίνει η συνάντηση της τριμελούς επιτροπής (Ευγένιος Χαμπουλλάς, Χρήστος Σαββίδης, Γιώργος Χατζηστεφάνου) με τον Χρήστο Πουλλαΐδη. Η επιτροπή που εξουσιοδοτήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του σωματείου να συζητήσει με την πλευρά του μεγαλομετόχου της εταιρείας αναλαμβάνει δράση και εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσουν αρκετά στο διοικητικό μέτωπο της «Κυρίας» και κατά πόσο η εταιρεία θα περάσει και πάλι στα χέρια του κ. Πουλλαΐδη.

Η «φημολογία» για απόφαση μη εμπλοκής Πουλλαΐδη είναι κάτι που κυκλοφορεί ευρέως, όμως απ’ την άλλη αν αυτό ήταν δεδομένο, ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας δεν θα ήταν θετικός σε συνάντηση με την τριμελή επιτροπή. Άλλωστε, ούτε στην προ ημερών μακροσκελή επιστολή του αν και άσκησε κριτική στη διοίκηση του σωματείου για όσα λέχθηκαν στη Γενική Συνέλευση δεν δήλωσε ξεκάθαρα ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του αφήνοντας ορθάνοικτο το… παράθυρο για επιστροφή του στα διοικητικά της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Αποδεκτές μόνο οι παραιτήσεις των Λοΐζου και Αναστασιάδη!

Οι παραιτήσεις του προέδρου του σωματείου, Λοΐζου Λοΐζου και του αναπληρωτή προέδρου, Τάσου Αναστασιάδη υποβλήθηκαν και έγιναν δεκτές, ώστε να ικανοποιηθούν τα… θέλω του Χρήστου Πουλλαΐδη. Είναι τα δύο άτομα που λέγεται ότι ζήτησε την παραίτησή τους η πλευρά του μεγαλομετόχου.

Η… μπάλα είναι πλέον στα πόδια του Χρήστου Πουλλαΐδη, ο οποίος θα κληθεί ενώπιον της τριμελούς επιτροπής να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζει απρόσκοπτα ο Κετσπάγια, αν και «πάγωσαν» οι εξελίξεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ