aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Η επόμενη ομάδα του Ντούρις και το «κομπόδεμα» €250.000+

Aνόρθωση: Η επόμενη ομάδα του Ντούρις και το «κομπόδεμα» €250.000+

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί το νέο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του είναι ο Μίχαλ Ντούρις. Ο 32χρονος επιθετικός έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την Ανόρθωση χαρίζοντας δεδουλευμένα ένα σεβαστό ποσό και θ’ αποφασίσει για του που θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Σλοβάκος φορ έχει δεχθεί κρούσεις από δύο ομάδες (η μία της Ουγγαρίας) όμως δεν ήταν πρόθυμες να πληρώσουν χρήματα στην Ανόρθωση για την αγορά των δικαιωμάτων του. Απαραίτητη προϋπόθεση, λοιπόν, ήταν να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Αμμοχώστου. Στην «Κυρία» μόλις πληροφορήθηκαν τα μαντάτα όχι δεν τα έβαψαν μαύρα, αλλά μάλλον χάρηκαν με την εξέλιξη αυτή, καθώς δεν είναι κρυφό πως ο Τιμούρ Κετσπάγια επιθυμεί εδώ και καιρό την απόκτηση επιθετικού, όμως η παρουσία των Ντούρις και Κατσαράβα- από τους πιο ακριβοπληρωμένους του ρόστερ- έδεναν τα χέρια της τεχνικής ηγεσίας.

Διαβάστε επίσης: Φέρνει φορ με ένα χρόνο καθυστέρηση ο Κετσπάγια

Ο Ντούρις αποχώρησε με απολογισμό μόλις πέντε τέρματα στο πρωτάθλημα της προηγούμενης σεζόν και σύντομα θα αποφασίσει για το μέλλον του, ενώ η Ανόρθωση έχοντας ένα διαθέσιμο κονδύλι που ξεπερνά τις 250.000 ευρώ (τόσα ήταν οι απολαβές του Σλοβάκου) βγήκε στο… σεργιάνι για την αντικατάστασή του με σκοπό την εξεύρεση φορ που να έχει το εύκολο γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ