aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η επιβεβαίωση για Οκριασβίλι και ο σύμμαχος Χριστοφή

Ανόρθωση: Η επιβεβαίωση για Οκριασβίλι και ο σύμμαχος Χριστοφή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η ποιότητα του Τορνίκε Οκριασβίλι είναι δεδομένη. Ποδοσφαιριστής που με μια κίνηση, μια ενέργεια μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το επιβεβαίωσε και στο «Τάσος Μάρκου», στην πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα μετά τις 8 Νοεμβρίου (ήταν παροπλισμένος λόγω τραυματισμού), αφού πήρε την Ανόρθωση από το χέρι και την οδήγησε σε σπουδαίας σημασίας νίκη.

Με δύο προσωπικά γκολ, το πρώτο με πέναλτι (28’) και το δεύτερο με άψογο πλασέ (58’), έκανε τη διαφορά και χάρισε στην ομάδα του τρίποντο. Ο Γεωργιανός είχε ως σύμμαχο και τον Δημήτρη Χριστροφή, που έκανε εξαιρετική εμφάνιση και είχε τεράστια συμβολή στην επιτυχία της ομάδας του. Ποδοσφαιριστής που επίσης πήρε φανέλα βασικού μετά από καιρό, συγκεκριμένα για πρώτη φορά μετά τις 22 Δεκεμβρίου.

Τεράστιας σημασίας νίκη για την ομάδα του Κετσπάγια, που επανήλθε στις νίκες μετά από δύο ισοπαλίες και μείωσε τη διαφορά από την τρίτη θέση στους τρεις βαθμούς και στους πέντε από την κορυφή. Η Ανόρθωση παραμένει γερά στο κόλπο διεκδίκησης του τίτλου αφού οι διαφορές που χωρίζουν τις τέσσερις πρώτες ομάδες είναι μικρές, ενώ υπολείπονται ακόμη 11 αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ