aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η επιστολή της ΟΥΕΦΑ έφερε μεγαλύτερη σιγουριά...

Ανόρθωση: Η επιστολή της ΟΥΕΦΑ έφερε μεγαλύτερη σιγουριά…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ανόρθωση ισοβαθμεί με την Ομόνοια στον βαθμολογικό πίνακα, με την ομάδα της Αμμοχώστου να μειονεκτεί στα μεταξύ τους παιχνίδια γι’ αυτό και είναι δεύτερη. Η ομάδα της Αμμοχώστου μέχρι την 23η αγωνιστική που αναστάληκε το πρωτάθλημα, έκανε εξαιρετική πορεία, δεν έπεσε ποτέ κάτω από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, δείγμα της σταθερότητάς της.

Στην «Κυρία» αναμένουν με ανυπομονησία την επανέναρξη του πρωταθλήματος, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες και εξαντλώντας όλα τα χρονικά περιθώρια για να διεκδικήσουν τον τίτλο στο γήπεδο. Γι’ αυτό και θεωρούν ως άσκοπες και πρώιμες τις όποιες συζητήσεις για διακοπή του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και είδαν με ικανοποίηση την επιστολή της ΟΥΕΦΑ προς τις Ομοσπονδίες μέλη της στην οποία χαρακτηρίζει «ως πρόωρη και αδικαιολόγητη σε αυτή τη φάση, κάθε διακοπή πρωταθλήματος».

Μετά και την επιστολή της ΟΥΕΦΑ στην Ανόρθωση αισθάνονται μεγαλύτερη σιγουριά για την εξάντληση κάθε χρονικού περιθωρίου για επανέναρξη του πρωταθλήματος. Θεωρούν και το εξέφρασαν ότι είναι το πιο δίκαιο, δίνοντας και την ευκαιρία στην ομάδα τους να κυνηγήσει μέχρι τέλους τον τίτλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ