aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η επίσημη θέση για Χριστοφή, Πόποβιτς και Σαντίκ

Ανόρθωση: Η επίσημη θέση για Χριστοφή, Πόποβιτς και Σαντίκ

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Ανόρθωση, καθώς γιορτάζει 109 χρόνια από την ίδρυσή της. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM (104.0) ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Σάββας Πηλακούτας τόνισε ότι είναι υποχρέωση όλων να διαφυλάξουν ως κόρη οφθαλμού το καμάρι της Αμμοχώστου. Όσον αφορά τα μετεγγραφικά χαρακτήρισε δύσκολη την περίπτωση απόκτησης του Πόποβιτς, απέφυγε να σχολιάσει το θέμα Χριστοφή από την στιγμή που ακόμα δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Ομόνοια χωρίς όμως να διαψεύσει το ενδιαφέρον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη γενέθλια ημέρα της Ανόρθωσης που γιορτάζει 109 χρόνια από την ίδρυσή της: «Ξημερώνει μια ιδιαίτερη μέρα, πάντα κάθε 30 Ιανουαρίου είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τους Ανορθωσιάτες. Είναι η μέρα που ιδρύθηκε το αναγνωστήριο με πλούσια δράση σε όλους τους Εθνικούς μας αγώνες. Η Ανόρθωση ήταν πάντοτε πρωτοπόρος. Αρκετά από τα μέλη της όπως ο Γρηγόρης Αυξεντίου, Κυριάκος Μάτσης, Αντώνης Παπαδόπουλος και άλλοι έδωσαν τα πάντα για την πατρίδα μας. Την Ανόρθωση πρέπει να την διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού. Το πιο σημαντικό για μας είναι η επιστροφή στην Αμμόχωστο αλλά και η επιστροφή στις κατακτήσεις τίτλων».

Για την πρόκριση στο κύπελλο: «Η ομάδα έδειξε αντίδραση, ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη στον στόχο της παρόλο που δεν ήταν εύκολο το ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Παρουσιαστήκαμε σοβαροί, ελέγξαμε το ματς και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση».

Για τη συμμετοχή αρκετών παικτών στο ματς με τον Ολυμπιακό και το ντεμπούτο Ανανίτζε: «Πήραν χρόνο και κάποια άλλα παιδιά όπως είναι ο Ιωάννου, Π. Αρτυματάς και Ανανίτζε. Αυτό θα γίνεται και στα επόμενα ματς κυρίως για τον Ανανίτζε μέχρι να φτάσει στον επιθυμητό αποτέλεσμα και να βοηθήσει την ομάδα με την ποιότητα που έχει ως ποδοσφαιριστής».

Διαβάστε επίσης: 109 χρόνια Ανόρθωση: «Η ιστορία μας οδηγός για το μέλλον μας»

Για τους τραυματίες: «Ο Μαργκάσα θα μείνει εκτός για δύο έως τρεις βδομάδες, ο Νταουσβίλι δέχθηκε κτύπημα και θα διαφανεί η σοβαρότητα του προβλήματος εντός της ημέρας. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τον Οκριασβίλι».

Για τους Πόποβιτς, Χριστοφή και Σαντίκ: «Υπάρχει διαρκής αναζήτηση, όμως οι θέσεις είναι συμπληρωμένες. Αν βρεθεί κάτι, ίσως, θα δούμε. Είναι έντονες οι διεργασίες με τον Πόποβιτς για την ώρα είναι πολύ απομακρυσμένη η περίπτωση. Για τον Χριστοφή δεν θέλουμε να τοποθετηθούμε από την στιγμή που ανήκει στην Ομόνοια. Ο Σαντίκ είναι στο ρόστερ και θα μείνει εκεί αν δεν προκύψει κάτι άλλο. Χθες ήταν στην αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης: 109 χρόνια Ανόρθωση: H ιστορία του εμβλήματος και των χρωμάτων

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ