aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η επικύρωση επιστροφής Πουλλαΐδη και το ερωτηματικό

Ανόρθωση: Η επικύρωση επιστροφής Πουλλαΐδη και το ερωτηματικό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αρκετά σημαντική είναι η σημερινή μέρα όσον αφορά τα διοικητικά της Ανόρθωσης. Στις 18:30 είναι προγραμματισμένη άλλη μία Γενική Συνέλευση στην οποία αναμένεται να εγκριθούν οι όροι συμφωνίας διαχείρισης, ενώ φαίνεται μεταξύ άλλων να έχει αυξηθεί σε ικανοποιητικό βαθμό το ποσό που θα παραχωρεί η εταιρεία στο σωματείο κάθε χρόνο.

Η Συνέλευση θα γίνει, ως είθισται, στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Εκεί θα εγκριθεί και η μεταβίβαση του 21% από το σύλλογο στον Χρίστο Πουλλαΐδη και απ’ εκεί και πέρα θα πρέπει να βρεθεί το κατάλληλο άτομο για να αναλάβει την προεδρία της εταιρείας.

Ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να παραμείνει στην προεδρία και εμμένει στην αρχική του τοποθέτηση για οριστική και αμετάκλητη απόφαση αποχώρησης του από τα διοικητικά, παρά τις πιέσεις που δέχθηκε από τον κ. Πουλλαΐδη. Πλέον ένα από τα ερωτηματικά είναι ποιος θα είναι ο εκλεκτός του Πουλλαΐδη για τη θέση του προέδρου της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Πουλλαΐδης: «Τραγική η κατάσταση, τους παρακάλεσα να πουν τα νούμερα»

Μία θέση εξαιρετικά σημαντική, όπου η επιλογή θα γίνει με ένα πρόσωπο στο οποίο ο μεγαλομέτοχος θα έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy από το Σάββατο οι προσπάθειες του Χρήστου Πουλλαΐδη στράφηκαν προς τον Ευγένιο Χαμπουλλά. Το μέλος της τριμελούς επιτροπής που είχε καταλυτικό ρόλο στις συναντήσεις με την πλευρά του μεγαλομετόχου χαίρει καθολικής εκτίμησης στην Ανόρθωση και κρίθηκε ως ο ιδανικός για τη θέση του προέδρου της εταιρείας. Αν και αρχικά φάνηκε να υπάρχει πρόσφορο έδαφος, το όλο θέμα «κόλλησε» σε προσωπικά θέματα του κ. Χαμπουλλά και με βάση τις ενδείξεις δύσκολα θα ανατραπεί το σκηνικό. Δεν αποκλείεται ο Ευγένιος Χαμπουλλάς να εμπλακεί στα διοικητικά του σωματείου, εντούτοις τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Η επόμενη μέρα της Συνέλευσης θα φέρει διοικητική ηρεμία στην ομάδα και ταυτόχρονα θα πρέπει να αρχίσουν να κλείνουν πολλές «τρύπες» που είναι ανοικτές εδώ και καιρό όσον αφορά στο οικονομικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ