aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η επικοινωνία του Κετσπάγια με τον ελεύθερο Πόποβιτς

Ανόρθωση: Η επικοινωνία του Κετσπάγια με τον ελεύθερο Πόποβιτς

Ο Ντένις Πόποβιτς έμεινε ελεύθερος χθες το απόγευμα από τη Ζυρίχη και θα μπορούσε να πει κανείς ότι ανοίγει ο δρόμος για να έρθει στην Ανόρθωση. Μόνο που η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι, μιας και επίσημα χείλη αναφέρουν ότι ο παίκτης δεν απασχολεί πλέον επειδή δεν ανταποκρίθηκε στις προθεσμίες που του είχε δώσει η «Μεγάλη Κυρία».

Βέβαια, σε μία μετεγγραφική περίοδο όλα είναι ανοικτά, έτσι δεν πρέπει να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο. Ειδικά όσο η Ανόρθωση δεν βρίσκει τον μέσο που θέλει. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πόποβιτς είχε επικοινωνία με τον Κετσπάγια. Τι θα γίνει και αν υπάρχει πιθανότητα να έρθει στην ομάδα της Αμμοχώστου θα το μάθουμε πολύ σύντομα. Άλλωστε, μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά του Γεωργιανού προπονητή στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. «Κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται γρήγορα, όταν δεν γίνονται δυσκολεύουν», είπε ο τεχνικός της «Κυρίας».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο Τιμούρ δε διαμαρτύρεται, το γουστάρει…

Από εκεί και πέρα εξετάζονται κάποια ονόματα για ενίσχυση, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση και για παίκτη κάτω των 22. Απομένουν λιγότερες από 48 ώρες και στην Ανόρθωση θα «τρέξουν» για το καλύτερο δυνατό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ