aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Η επιδίωξη του Ντούρις κόντρα στην Ομόνοια

Aνόρθωση: Η επιδίωξη του Ντούρις κόντρα στην Ομόνοια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Νίκα Κατσαράβα είναι τιμωρημένος κόντρα στην Ομόνοια, έτσι όλο το βάρος της επιθετικής γραμμής θα πέσει στον Μίχαλ Ντούρις. Ο Σλοβάκος σέντερ φορ καλείται να θυμίσει τον καλό του εαυτό και να συμβάλει ώστε να έρθει μία σημαντική νίκη, η οποία θα δώσει μεγαλύτερη αισιοδοξία και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Την περασμένη σεζόν κατάφερε να σκοράρει 11 γκολ σε μισή σεζόν. Αγωνίστηκε τρεις φορές απέναντι στην Ομόνοια και σκόραρε ισάριθμες φορές. Αυτό δείχνει ότι έχει αποκτήσει αέρα κόντρα στους πράσινους και θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στο καλό του σερί με στόχο να δει δίχτυα και να πανηγυρίσει το τέταρτο φετινό του γκολ.

Ο Στρέπελ έχει αρκετές απουσίες ενόψει του ντέρμπι στο ΓΣΠ και είναι αναγκασμένος να καλύψει τα κενά με άλλους ποδοσφαιριστές. Εκτός πλάνου βρίσκονται οι τραυματίες Ιγκιεμπόρ, Κάτσαρ και Αρτυματάς αλλά και ο τιμωρημένος Κατσαράβα. Στα ευχάριστα συγκαταλέγονται οι επιστροφές των Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ, οι οποίοι θα είναι βασικοί στο κέντρο της άμυνας.

Οι Μπεσάτ και Στρούνα θα είναι στα δυο άκρα της άμυνας, ενώ για τη θέση κάτω από τα δοκάρια είναι υποψήφιοι οι Βάργκιτς και Δημητρίου. Στη μεσαία γραμμή ο Βίκτορ θα είναι ο ανασταλτικός χαφ και σε ρόλο δημιουργικών μέσων θα είναι οι Πράνιτς και Ράγιος. Στα «φτερά» της επίθεσης θα δούμε τον Λαβόρδε από τη μία πλευρά και στην άλλη έναν εκ των Μικελτάντζε, Σισέ και Εγγλέζου. Στην κορυφή ο Ντούρις «παίζει» χωρίς αντίπαλο.

Ο Στρέπελ είδε τους διεθνείς του να επιστρέφουν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες χωρίς κάποιο σοβαρό τραυματισμό, πέρα απ’ αυτόν του Αρτυματά. Βασικοί του παίκτες δεν είχαν προβλήματα και αυτό είναι κάτι που τον χαροποίησε μιας και γνωρίζει πολύ καλά ότι κάθε καινούργια απουσία ενόψει Ομόνοιας θα είναι πιθανόν καταλυτική και θα φέρει διαφοροποίηση στο πλάνο του. Ο Ολλανδός έχει μελετήσει μαζί με τους συνεργάτες του την αντίπαλο και θα αναλύσει στους παίκτες του τι θέλει να προσέξουν και πού θέλει να δώσουν έμφαση, ώστε να μπορέσουν να φύγουν από τη Λευκωσία με το «διπλό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ