aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η ευκαιρία του Χουσμπάουερ

Ανόρθωση: Η ευκαιρία του Χουσμπάουερ

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Κι αφού η Ανόρθωση έμαθε αντίπαλο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού Όσιγιεκ-Βασιλεία), οι μισοί ποδοσφαιριστές της δεν θα συμμετέχουν στις προπονήσεις λόγω των υποχρεώσεων τους με εθνικές ομάδες. Θα απουσιάζει το γεωργιανό «λόμπι» (Οκριασβίλι, Λόρια, Ντραουσβίλι, Κατσαράβα), ο Αρμένιος Αμπαρτζουμιάν, ο Δημήτρης Χριστοφή στην εθνική Ανδρών και οι μικροί Κορέα, Πηλέας και Παρούτης με τις Ελπίδες.

Ευκαιρία για τον Τιμούρ Κετσπάγια και το επιτελείο του να δουλέψουν κάποιους άλλους τομείς με τους υπόλοιπους που θα βρίσκονται στο «Αντώνης Καράς». Κι επειδή είμαστε στο «καλημέρα» της νέας σεζόν, είναι απόλυτα φυσιολογικό κάποιοι ποδοσφαιριστές να επιζητούν τη… συμμαχία με τον χρόνο για να προσαρμοστούν καλύτερα. Με βάση τις εμφανίσεις του, ένας από αυτούς είναι και ο Γιόζεφ Χουσμπάουερ.

Ο Τσέχος μέσος δεν δείχνει φρέσκος, στις αναμετρήσεις που αγωνίστηκε πέρασε σχεδόν απαρατήρητος, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι θέλει βελτίωση στον τομέα της φυσικής κατάστασης. «Χρειάζεται ένα λογικό διάστημα για να προσαρμοστεί κάτι που δεν χρειάστηκε με άλλα μετεγγραφικά αποκτήματα όπως είναι οι Κορέια, Ελουντού και Αμπαρτζουμιάν. Ας τον πιστώσουμε με λίγο ακόμη χρόνο», δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Οι κυανόλευκοι άρχισαν τη σεζόν με δύο τρίποντα, γεγονός που χαροποίησε τους οπαδούς τους. Στην Πάφο, βέβαια, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο, δεν είχαν καλή εμφάνιση, αλλά υπάρχουν δικαιολογητικά και ελαφρυντικά. Το ζητούμενο, με την επανέναρξη του μαραθωνίου είναι να αυξήσουν σημαντικά τα διαστήματα καλής απόδοσής τους και να βελτιώσουν τα ποσοστά επιτυχίας τους στις μονομαχίες. Στοιχεία που θεωρούνται απαραίτητα, αφού μετά τους αγώνες της εθνικής μας, στην 3η αγωνιστική η «Κυρία» θα φιλοξενήσει την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ