aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η έμπειρη «Κυρία» με προσωπικότητες των 30+

Ανόρθωση: Η έμπειρη «Κυρία» με προσωπικότητες των 30+

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ρίχνοντας κανείς μια ματιά στο ρόστερ της Ανόρθωσης εύκολα μπορεί να διακρίνει ότι στηρίζεται κατά 90% σε παίκτες έμπειρους, οι οποίοι ξεπερνούν τα 30 χρόνια. Είναι ένα στοιχείο που συνηθίζει ο Ρόνι Λέβι στις ομάδες του. Να τις στελεχώνει δηλαδή με ποδοσφαιριστές που να έχουν αρκετές παραστάσεις, παρά με πολλούς νεαρούς και φιλόδοξους.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ανοίγει για πρώτη φορά το «σπίτι» της

Πάντα βέβαια υπάρχουν μικρές εξαιρέσεις, αλλά στη φετινή Ανόρθωση είναι φανερό ότι όσοι είναι στα 30 τους χρόνια και πάνω έχουν θέση βασικού στην ομάδα. Υπάρχει ο 31 ετών Βάργκις για τη θέση του τερματοφύλακα, ο Μπεσάτ που τώρα ήρθε για να πάρει φανέλα βασικού είναι στα 32, ο Ντουγκλάο επίσης στα 32, ο Σίλντενφελντ ένα χρόνο μεγαλύτερος και ο Πράνιτς στα 36 του χρόνια. Στη μεσαία γραμμή έχουμε τον σχεδόν 30άρι Βίκτορ, τον Ράγιος που είναι στα 32 του χρόνια και στην επίθεση τους Ντουρίς και Λαβόρδε που είναι 30άρηδες και τον Σισέ στα 33. Υπάρχει επίσης ο Στρούνα που είναι στα 29 του.

Διαβάστε επίσης: «Ύμνοι» Ιγκιεμπόρ για Λέβι

Είναι φανερό, λοιπόν, μέσα και από τους αριθμούς, ότι η ομάδα της Αμμοχώστου στηρίζεται σε μία ενδεκάδα έμπειρων και πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν και την ποιότητα αλλά και την προσωπικότητα να ηγηθούν της φετινής προσπάθειας και να πάρουν την ομάδα ένα βήμα πιο μπροστά σε σχέση με πέρσι. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και εκτός των δυνατοτήτων της. Έγιναν αρκετές ποιοτικές μετεγγραφές, επένδυσε αρκετά χρήματα η διοίκηση και θέλει μέσα από μία καλή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Διαβάστε επίσης: Βρήκε ομάδα ο μέχρι πρότινος άνεργος Καμαρά

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αποκλεισμός από την Ευρώπη ήταν οδυνηρός από κάθε άποψη. Τόσο από οικονομικής πλευράς αλλά και ψυχολογικής. Το στοίχημα τη δεδομένη στιγμή για την τεχνική ηγεσία είναι να μπει η τελευταία τριάδα που αποκτήθηκε άμεσα στο πετσί της ομάδας.  Οι Κάτσαρ, Μπεσάτ και Βάργκιτς, οι οποίοι είναι παίκτες ενδεκαδάτοι, ποιοτικοί και ικανοί να δώσουν σημαντικές βοήθειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ