aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η διπλή αποστολή, το όπλο που επιστρέφει και η κάμψη του Κβιλιτάια

Ανόρθωση: Η διπλή αποστολή, το όπλο που επιστρέφει και η κάμψη του Κβιλιτάια

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Δυο αγώνες μέσα σε 5 μέρες έχει να δώσει η Ανόρθωση που είναι πολύ σημαντικά για την πορεία της Μεγάλης Κυρίας σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια έχει την Τετάρτη να αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα για τον θεσμό του Κυπέλλου στον πρώτο αγώνα. Στόχος της βαρωσιώτικης ομάδας είναι να εξασφαλίσει αποτέλεσμα που θα της δώσει ένα σημαντικό προβάδισμα, αφού είναι πολύ σημαντικό αυτή την ώρα να μην αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό από τη στιγμή που ξεκινούν οι αγώνες της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Δεύτερος και σαφώς μεγαλύτερος στόχος να καταφέρει τη Δευτέρα στον πρώτο αγώνα της δεύτερης φάσης να πάρει νικηφόρο αποτέλεσμα, το πρώτο φετινό κόντρα στον Απόλλωνα. Αν τα καταφέρει θα είναι διπλό το κέρδος αφού θα ισοβαθμήσει με τον αντίπαλό της και παράλληλα θα αποκτήσει δυναμική ενόψει της συνέχειας. Αυτή την ώρα η Μεγάλη Κυρία φαίνεται να είναι σε καλύτερη  κατάσταση και αυτό το δείχνουν και τα τελευταία αποτελέσματα.

Στα τελευταία 7 παιχνίδια η Ανόρθωση είναι αήττητη αφού έχει καταφέρει να πετύχει 4 νίκες και έχει παραχωρήσει 3 ισοπαλίες. Σε αυτά τα 7 παιχνίδια η Ανόρθωση κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στα 5 παιχνίδια, δείγμα του ότι δείχνει να επιστρέφει το μεγάλο όπλο του Τιμούρ Κετσπάγια, που είναι η πολύ καλή μεσοαμυντική γραμμή.

Από την άλλη, σίγουρα μεσοεπιθετικά η Μεγάλη Κυρία έχει ανάγκη από καλύτερες παρουσίες. 7 τέρματα σε 7 παιχνίδια και από αυτά τα τρία να μην έχει σκοράρει αποδεικνύει πως υπάρχει θέμα. Η κάμψη του Κβιλιτάια είναι θέμα και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να βοηθήσει η ομάδα αυτή την ώρα τον Γεωργιανό, που δείχνει πως θέλει ένα γκολ για να ανακτήσει και πάλι την καλή του ψυχολογία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ