aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η ατζέντα Κετσπάγια για την τρίτη μετεγγραφή και η αποχώρηση

Ανόρθωση: Η ατζέντα Κετσπάγια για την τρίτη μετεγγραφή και η αποχώρηση

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Επαναξιολόγηση ονομάτων που ήταν στη μετεγγραφική λίστα πριν βρεθεί στο προσκήνιο τ’ όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και αξιολόγηση νέων περιπτώσεων που προτάθηκαν περιλαμβάνει τις τελευταίες ώρες η μετεγγραφική ατζέντα στην Ανόρθωση.

Το ναυάγιο της προσπάθειας του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αναγκάζει τον Τιμούρ Κετσπάγια να στραφεί σε άλλη επιλογή για ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Συζητήσεις και βολιδοσκοπήσεις γίνονται, όμως ο Γεωργιανός προπονητής δεν έχει εντοπίσει ακόμη ποδοσφαιριστή που να πληροί τις τρεις προδιαγραφές που θέτει.

  • Να κριθεί από την τεχνική ηγεσία ότι μπορεί να ανεβάσει ποιότητα την ομάδα.
  • Να είναι έτοιμος να αγωνιστεί άμεσα.
  • Να μην χρειαστεί να μπει σε καραντίνα.

Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά να εμπίπτει στις οικονομικές δυνατότητες της Ανόρθωσης. Απομένουν δέκα ημέρες για το φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου και η προσπάθεια θα συνεχιστεί με σκοπό να βρεθεί ο εκλεκτός. Πάντως, ο Κετσπάγια δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μετεγγραφή για χάριν την μετεγγραφής. Έχει ανοικτές «κεραίες» οι οποίες ξεπερνούν τα όρια της Ελλάδας. Μπορεί οι δύο πρώτες κινήσεις με τους Ρισβάνη, Μπουσουλάτζιτς (και η προσπάθεια για την τρίτη με τον Χριστοδουλόπουλο) να προέρχονταν από εκεί, όμως δεν σημαίνει ότι θα περιοριστεί στις επιλογές που υπάρχουν στη Σούπερ Λίγκα.

Από την στιγμή που δεν προκύπτει… φως στο τούνελ για την τρίτη μετεγγραφή της «Κυρίας» ο τεχνικός της Ανόρθωσης δεν έχει συζητήσει καν για το ποιος ποδοσφαιριστής θα διαβεί την πόρτα της εξόδου, καθώς σε ενδεχόμενη προσθήκη απαιτείται διαγραφή παίκτη από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό. Όταν (και αν) προκύψει ενίσχυση, θα ανοίξει και αυτό το κεφάλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ