aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η απορία με τις προθέσεις του Πουλλαΐδη και η συνεδρία

Ανόρθωση: Η απορία με τις προθέσεις του Πουλλαΐδη και η συνεδρία

Στην ψεσινή (23/4) πολύωρη συνάντηση του Χρίστου Πουλλαΐδη και των συνεργατών του με την τριμελή επιτροπή, που εκπροσώπησε την Ανόρθωση, αποτελούμενη από τους Ευγένιο Χαμπουλλά, Γιώργο Χατζηστεφάνου και Χρίστο Σαββίδη, φαινόταν πως δεν θα έβγαινε «άσπρος καπνός». Τελικά όμως, υπήρξε εξέλιξη, με την «Κυρία» να γνωστοποιεί το αποτέλεσμα της συνάντησης μέσω ανακοίνωσης γύρω στις 23:30 (οι διαπραγματεύσεις ξεπέρασαν τις πέντε ώρες).

Το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις κράτησαν πέραν των πέντε ωρών, μπορεί να αναγνωστεί με διάφορους τρόπους όπως προαναφέραμε, άσχετα αν ο Πουλλαΐδης έθεσε κάποιους όρους τους οποίους πρέπει να αποδεχθεί το σωματείο (εάν είναι υλοποιήσιμοι) για να επιστρέψει οριστικά ο μεγαλομέτοχος ως επικεφαλής της εταιρείας. Αναμένεται πάντως, ότι τα μέλη του σωματείο θα συνεδριάσουν εντός της ημέρας και θα ορίσουν γενική συνέλευση από βδομάδας.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Έθεσε εφτά όρους ο Πουλλαΐδης

Αν ο Πουλλαΐδης δεν έχει πρόθεση να αναλάβει, γιατί να έμπαινε στη διαδικασία πολύωρων επαφών; Μπορεί να ερωτηθεί κανείς. Το σίγουρο είναι ότι κόσμος της «Κυρίας» αγωνιά και περιμένει τις εξελίξεις, μιας και δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι μόνο ο Πουλλαΐδης μπορεί να αναλάβει τον σύλλογο της Αμμοχώστου τη δεδομένη στιγμή και να τον βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο.

Διαβάστε επίσης: Παρέδωσε υπόμνημα και έριξε πίσω το μπαλάκι ο Πουλλαΐδης

Όλοι στις τάξεις της Ανόρθωσης κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για τις όποιες εξελίξεις θα προκύψουν στο εξής. Αν υπάρξει συμφωνία με την πλευρά Πουλλαΐδη, ο σύλλογος θα μεταβιβάσει το 21% των μετοχών, ώστε να πιάσει δουλειά στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του, με σωρό προβλημάτων και θεμάτων, τα οποία είναι στη γωνία και περιμένουν λύση. Αν δεν αναλάβει ο Πουλλαΐδης τότε θα πρέπει αμέσως να οριστεί σε νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση για να αποφασιστούν από τα μέλη ποια θα είναι τα επόμενα βήματα.

Υπάρχουν πολλά ανοικτά οικονομικά μέτωπα, τα οποία αν δεν κλείσουν το συντομότερο, θα καταστήσουν πολύ δύσκολη και αβέβαιη την επόμενη ημέρα για την Ανόρθωση. Υπάρχουν οι περιπτώσεις Όρενμπουρκ, Λέβι, Λαβόρδε και άλλες, οι οποίες είναι στον «αέρα». Μάλιστα, εκφράζονται ανησυχίες και για την αντίδραση του Τιμούρ Κετσπάγια με όσα συμβαίνουν, αν και οι πληροφορίες τον θέλουν ανεπηρέαστο από τις διοικητικές εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ