aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η απώλεια Οκριασβίλι και το ταξίδι μετεγγραφών του Κετσπάγια

Ανόρθωση: Η απώλεια Οκριασβίλι και το ταξίδι μετεγγραφών του Κετσπάγια

Στη Γεωργία θα ταξιδέψει τις επόμενες μέρες ο Τιμούρ Κετσπάγια και η παρουσία του Γεωργιανού προπονητή στην πατρίδα του δεν θα έχει μόνο χαρακτήρα διακοπών. Ο 53χρονος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να «τρέξει» τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της Ανόρθωσης, αφού δεν χρειάζεται κανείς μαγικές ικανότητες για να μαντέψει πως θα επιχειρήσει να «μπολιάσει» το ρόστερ της «Κυρίας» με συμπατριώτες του άσους.

Άλλωστε, το έπραξε προ διετίας αλλά και το περασμένο καλοκαίρι, ενώ σε δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του κυπέλλου δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος που οι Γεωργιανοί είχαν σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία. Η απώλεια του Τορνίκε Οκριασβίλι «πληγώνει» τους οπαδούς της ομάδας. Ο Γεωργιανός ήταν από τα αγαπημένα παιδιά των φίλων της Ανόρθωσης και η κατά τα φαινόμενα μετεγγραφή του στην Ομόνοια απογοητεύει. Τα οικονομικά δεδομένα (δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ) είναι τέτοια που δεν επιτρέπει στους Κυπελλούχους κάτι διαφορετικό, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι εδώ και μήνες έχει προετοιμαστεί το έδαφος για μετεγγραφή του Οκριασβίλι στην Ομόνοια.

Οι κυανόλευκοι σχεδιάζουν την επόμενη μέρα χωρίς τους Οκριασβίλι και Κβιλιτάια με τον Κετσπάγια να αναλαμβάνει το δύσκολο εγχείρημα της αντικατάστασής τους. Έως τώρα τα νεότερα που προκύπτουν αφορούν αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Ο Μάριος Αντωνιάδης θα ανοίξει τον χορό των μετεγγραφών, ενώ κατά την παρουσία του στη Γεωργία ο Κετσπάγια θα προσπαθήσει να αποσπάσει τη θετική απάντηση των Γκουράμ Κάσια (κεντρικός αμυντικός) και Βάκο Κβίλια (επιτελικός μέσος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ