aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η αναμονή και η αδικία εάν δεν συνεχιστεί...

Ανόρθωση: Η αναμονή και η αδικία εάν δεν συνεχιστεί…

Κάθετη είναι η Ανόρθωση, όπως συνεχιστεί και ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Η ομάδα ισοβαθμεί με την Ομόνοια και είναι σε θέση να διεκδικήσει τον τίτλο, κάτι που επιθυμεί να γίνει στο γήπεδο. Τη θέση της, όπως έχει τονιστεί, ενισχύουν οι επιδημιολόγοι που με τα όσα έχουν αναφέρει έως τώρα, αφήνουν ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Διαφαίνεται να υπάρχουν λύσεις, γι’ αυτό και στην Ανόρθωση θεωρούν πως επιβάλλεται το πρωτάθλημα να κριθεί στο γήπεδο. Για την ώρα, στο σύλλογο της Αμμοχώστου είναι σε αναμονή των αποφάσεων της Κυβέρνησης αλλά και ακολούθως της Ομοσπονδίας. Παράλληλα, θεωρούν ως πολύ άδικο για την ομάδα τους να μην μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο, τη στιγμή που δεν υπάρχει βαθμολογική διαφορά με την Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Καραγιάννης για προπονήσεις και πρωτάθλημα: «Θα το ανακοινώσει ο Πρόεδρος»

Ναι μεν επικρατεί ανησυχία για τα όσα λέγονται περί πιέσεων προς το Προεδρικό, αλλά και πίστη πως, στο τέλος θα γίνει το σωστό και σύμφωνα με τη θέση της Ανόρθωσης είναι, να κριθεί το πρωτάθλημα στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Κυπριακό ποδόσφαιρο: Από το Προεδρικό τα… σπουδαία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ