aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η ΑΕΛ, η Εθνική και ο Σίμος

Ανόρθωση: Η ΑΕΛ, η Εθνική και ο Σίμος

Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης έχουν τη δυνατότητα να πάρουν κάποιες ανάσες αυτές τις μέρες και από βδομάδας θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα, καθώς η επιστροφή στις νίκες σ’ ένα ντέρμπι θα είναι ό,τι καλύτερο μετά και την απώλεια βαθμού που προηγήθηκε στο ματς με την Πάφο. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει, με την τιμή των εισιτηρίων να είναι στα 20 και στα 15 ευρώ σε δυτική και ανατολική και στα 12 ευρώ στη νότια.

Aπο εκεί και πέρα, η διοίκηση της Ανόρθωσης μέσω ανακοίνωσής της έκανε έκκληση σε όλο το φίλαθλο κοινό όπως το βράδυ της Κυριακής βρεθεί στο ΓΣΠ, με σκοπό να υποστηρίξει την προσπάθεια των διεθνών μας απέναντι στη Σλοβενία. Ενημέρωσε επίσης πως η προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου (19:00), άρχισε από το διαδικτυακό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων anotickets.com και από τα σημεία προπώλησης Παγκύπρια.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής: Ανατολική (Α/Β/Ζ/ΣΤ): κανονικό €15, μαθητικό €10, παιδικό €1. Ανατολική (Γ/Δ/Ε): κανονικό €20, μαθητικό €15, παιδικό €1. Δυτική (VIP άνω διάζωμα): κανονικό €30, μαθητικό €15, παιδικό. Δυτική (κάτω διάζωμα, Μ/Ν/Ξ/Π): κανονικό €20, μαθητικό €15, παιδικό €1. Δυτική (κάτω διάζωμα, Θ/Κ/Λ/Ρ/Σ/Τ): κανονικό €15, μαθητικό €10, παιδικό €1. Νότια: κανονικό €12, μαθητικό €10, παιδικό €1.

Επίσης, έστειλε τις ευχές της στον βοηθό προπονητή της ομάδας Σίμο Ταραπουλούζη, ο οποίος είχε χθες τα γενέθλιά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ