aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: H σκέψη του Κετσπάγια για νέο ρόλο στον Μαργκάσα

Ανόρθωση: H σκέψη του Κετσπάγια για νέο ρόλο στον Μαργκάσα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Χωρίς τον Οκριασβίλι θα παρουσιαστεί η Ανόρθωση στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Γεωργιανός μέσος δεν ξεπεράσε το πρόβλημα τραυματισμού του και δεν μπορεί ο Κετσπάγια να τον υπολογίζει για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση. Όσο για τον Σελίν, η παρουσία του στην αποστολή αλλά και στο αρχικό σχήμα θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Νιώθει καλύτερα, ανέβασε ρυθμό και όλα είναι πιθανά. Ο Κετσπάγια θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να δει ποιους θα έχει στη διάθεση του και κυρίως αν θα είναι 100% έτοιμοι.

Ακόμη και να απουσιάσει ο Σελίν, λύσεις υπάρχουν και ο Γεωργιανός τεχνικός δεν ανησυχεί. Σε περίπτωση που απουσιάσει ο Σελίν, μία σκέψη στο μυαλό του Κετσπάγια είναι να μετακινηθεί ο Μαργκάσα σε ρόλο αριστερού μπακ και να ξεκινήσει τον αγώνα στη μεσαία γραμμή ο Νταουσβίλι, ο οποίος με την γκολάρα που πέτυχε απέναντι στη Δόξα παρουσιάζεται ανεβασμένος και ψυχολογικά.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Τα λόγια του Κετσπάγια στα αποδυτήρια για τον Ολυμπιακό

Υπάρχουν και άλλες λύσεις αφού πολλές φορές ο Κετσπάγια δοκιμάζει διάφορα στις προπονήσεις. Το κενό αριστερά, μπορούν επίσης να καλύψουν οι Εγγλέζου, Ιωάννου και Γκαλίτσιος, οι οποίοι είναι στο μυαλό του προπονητή τους αλλά ο Μαργκάσα φαίνεται να έχει το προβάδισμα αν δεν παίξει ο Σελίν. Ένα ερωτηματικό είναι και η επιλογή του συστήματος της ομάδας της Αμμοχώστου και αν ο Κετσπάγια θα διατηρήσει το 4-4-2. Λογικά θα στηριχθεί σε αυτό και στο ματς με τον Ολυμπιακό, παρόλο που δεν έχει δείξει κάτι στις προπονήσεις ο τεχνικός της «Κυρίας» και δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και παρά τα όποια προβλήματα ο στόχος είναι πάντα ένας: η νίκη.

Η Ανόρθωση δεν στέκεται σε προβλήματα και αυτό που θέλει είναι να παλέψει με τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές για να πάρει την ουσία. Ο Ολυμπιακός είναι επιθετική και επικίνδυνη ομάδα και αυτό είναι κάτι το οποίο ο Κετσπάγια τόνισε στους παίκτες του, για να μην πιστέψουν ότι θα έχουν εύκολο έργο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ