aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: H... κάψα και ο στόχος του Κετσπάγια στις μετεγγραφές

Ανόρθωση: H… κάψα και ο στόχος του Κετσπάγια στις μετεγγραφές

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης με τον Τιμούρ Κετσπάγια να έχει πιάσει ήδη δουλειά εδώ και ένα μήνα. Αποτέλεσμα των επαφών και διεργασιών που είχε είναι η ολοκλήρωση αρκετών σημαντικών κινήσεων σε μικρό χρονικό διάστημα. Θυμίζουμε ότι ανακοινώθηκε ο Γκαλίτσιος, ενώ υπάρχουν συμφωνίες με τους Λόρια, Βασιλακάκη, Βγκορτς και Οκριασβίλι. Σύντομα θα ακολουθήσουν και οι ανακοινώσεις για την απόκτησή τους, αφού υπάρχει προσύμφωνο συνεργασίας.

Φυσικά, ο μετεγγγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Τη δεδομένη στιγμή ο τεχνικός της Ανόρθωσης προσανατολίζεται σε τέσσερις νέες κινήσεις ενίσχυσης. Η μία είναι για το αριστερό άκρο της άμυνας, η άλλη για τη μεσαία γραμμή και οι άλλες δυο είναι για τα «φτερά» της επίθεσης. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα της Αμμοχώστου έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από την αστοχία στην προσπάθεια απόκτησης ποιοτικών ακραίων επιθετικών. Δεν είναι μόνο η περίπτωση Λαβόρδε που έπιασε πάτο, μα και πολλές άλλες.

Πάνε χρόνια να δει ο κόσμος έναν ακραίο επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά και είναι γεγονός ότι απουσιάζουν από την ομάδα τέτοιου είδους παίκτες. Ο Κετσπάγια θέλει να φέρει παίκτες ποιότητας, ουσιαστικούς και που να μπορούν να «πατούν» την αντίπαλη περιοχή και να έχουν τα φόντα να σκοράρουν. Δεν είναι εύκολο να βρεθεί στην αγορά παίκτης που θα κάνει τη διαφορά, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται για τις συγκεκριμένες θέσεις να προσφέρει υψηλότερα συμβόλαια η Ανόρθωση.

Διαβάστε επίσης: Η «πολιορκία» σε Αρτυματά και τα… θέλω του ΑΠΟΕΛ

Πολλές φορές την περασμένη σεζόν, λόγω της απουσίας αξιόλογων ακραίων επιθετικών, είδαμε τον Ντούρις να τραβιέται στα άκρα. Ο μόνος που διασώθηκε κάπως ήταν ο Μικελτάντζε και γι’ αυτό αποφασίστηκε να δαπανηθεί μικρό ποσό για να αποκτήσει ο σύλλογος της Αμμοχώστου τα δικαιώματα του Γεωργιανού. Πιθανόν ακόμη και εντός της εβδομάδας να προκύψουν εξελίξεις με το κεφάλαιο ενίσχυση. Ήδη υπάρχουν προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστή και μάλιστα αναμένονται εξελίξεις ανά πάσα στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Ενημερώθηκε ο Οικονομίδης για την απόφαση του Κετσπάγια

Ο Κετσπάγια αναμένεται μέχρι το τέλος Ιουνίου να έχει το ρόστερ σχεδόν συμπληρωμένο μιας και θέλει να αρχίσει η προετοιμασία με τους πλείστους παίκτες να είναι στο «Αντώνης Καράς» και ακολούθως στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στην Ολλανδία. Το σίγουρο είναι ότι θα αφήσει μία ή δυο θέσεις κενές, ώστε να αρπάξει κάποια καλή ευκαιρία προς το τέλος Αυγούστου, σε μία περίοδο όπου κάποιοι αξιόλογοι παίκτες θα μείνουν χωρίς ομάδα και θα ρίξουν αισθητά το κασέ τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ