aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Γλύκος και άλλοι στο προσκήνιο

Ανόρθωση: Γλύκος και άλλοι στο προσκήνιο

Ο Ρόνι Λέβι αναμένεται στα επόμενα 24ωρα στην Κύπρο με την Ανόρθωση, όμως συνεχίζει να «τρέχει» τον μετεγγραφικό σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αν θα παραμείνει ή αν θα φύγει ο Ισραηλινός τεχνικός κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει με σιγουριά, μιας και όλα φαίνεται ότι παραμένουν στον αέρα, παρά το μήνυμα που έστειλε ο ίδιος ότι συνεχίζει στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Ένα από τα θέματα που έχουν προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή είναι του βασικού τερματοφύλακα. Ο Ελλαδίτης κίπερ Παναγιώτης Γλύκος είναι ανάμεσα στις περιπτώσεις που έχουν προταθεί και που δεν αφήνουν αδιάφορη την Ανόρθωση. Δεν είναι όμως αυτή που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μιας και υπάρχουν και άλλα ονόματα.

Ο Γλύκος που ανήκει στον ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκε καθόλου στη λήξασα σεζόν και αυτό είναι ίσως διαδραματίσει ρόλο στην απόφαση των κυανολεύκων. Στόχος της Ανόρθωσης είναι να μπορέσει το συντομότερο να προχωρήσει στην απόκτηση τερματοφύλακα και ακολούθως θα δει και για τη δεύτερη επιλογή. Αν θα είναι με κάποιο Κύπριο ή με πορτιέρο κάτω των 22.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ