aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Γκρίνια με σημάδια αυτοκαταστροφής

Aνόρθωση: Γκρίνια με σημάδια αυτοκαταστροφής

TOY ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Η ήττα από τον Απόλλωνα έφερε αναταράξεις στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης. Στην παρούσα φάση, κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει αν οι «ζημιές» θα περιορισθούν στην απώλεια των τριών βαθμών, αλλά το σκηνικό, όπως διαμορφώνεται, είναι ό,τι χειρότερο.

Εν συντομία, η ψυχολογία πέφτει, η ανασφάλεια εκτοξεύεται αφού ήρθε καπάκι κι αυτή η (παράξενη) ιστορία με τη διερεύνηση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ότι το ματς είναι «ύποπτο χειραγωγημένο» και καπάκι ακολουθεί το «ματς της χρονιάς» στην Ευρώπη με αντίπαλο τη Βασιλεία. Η ήττα φέρνει γκρίνια και μουρμούρα κι ο Τιμούρ Κετσπάγια προτίμησε να σχολιάσει το ματς και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα με το «ουδέν σχόλιο».

Η απώλεια του τρίποντου, σε συνδυασμό με τις ψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν από όλους και τη «σοφία» των προπονητών της εξέδρας δημιουργούν μία ανεπιθύμητη κατάσταση που κινδυνεύει να βγει εκτός ελέγχου. Σε βαθμό που η γκρίνια μπορεί να αρχίσει από το χρώμα της φανέλας που θα παραταχθεί η ομάδα μέχρι την ενδεκάδα με τα τρία αμυντικά χαφ, τα σχόλια της εξέδρας και πάει λέγοντας. Καταγράφονται συμπεριφορές που παραπέμπουν σε σημάδια αυτοκαταστροφής.

Πρώτιστος στόχος για τους κυανόλευκους της Αμμοχώστου είναι να ξεχαστεί η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Έγιναν λάθη και μάλιστα σοβαρά, αλλά όπως υποστηρίζεται δεν εξυπηρετεί τίποτα ο «μηδενισμός» λόγω ενός κακού αποτελέσματος. Υπάρχει η πεποίθηση ότι το ρόστερ έχει δομηθεί σωστά για να καλυφθούν τα ελλείμματα, συμπληρωμένη τη νέα Ανόρθωση δεν την έχει δει κανένας (ο Ντορ Μίχα δεν έχει αγωνιστεί ούτε ένα δευτερόλεπτο, ενώ ο Κβιλιτάια μόλις προχθές έκανε την πρώτη του συμμετοχή), ενώ καμιά ομάδα δεν έχει, κάθε εβδομάδα συμβόλαιο με τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ