aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση-Γκιουρίς: Με «ντα» ως έχει, με «νιέτ» αλλάζει

Ανόρθωση-Γκιουρίς: Με «ντα» ως έχει, με «νιέτ» αλλάζει

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Την ερχόμενη εβδομάδα θα κλείσει θετικά ή αρνητικά το ενδεχόμενο παραχώρησης του Μίχαλ Γκιουρίςαπό την Όρενμπουργκ στην Ανόρθωση. Υπόθεση που περιμένουν με αγωνία οι κυανόλευκοι, καθώς από την έκβασή της δεν διακυβεύεται μόνο η παραμονή ενός πολύ αξιόπιστου σκόρερ. Ο Ρόνι Λέβι και η διοίκηση του συλλόγου της Αμμοχώστου κρέμονται από τα χείλη των Ρώσων, καθώς από την απάντηση θα οριστικοποιηθούν οι κινήσεις που θα γίνουν στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Καμαρώνει για την μετεγγραφή στην Ανόρθωση ο «Καραβίδας»

Το ευκταίο σενάριο για τη «Μεγάλη Κυρία», θα είναι να καταλήξει ο Σλοβάκος στις τάξεις τους. Κάτι που θα τελειώσει νωρίς το κεφάλαιο «αιχμή του δόρατος», αφού προηγουμένως αποκτήθηκε ο Νίκα Κατσιαράβα και βρίσκεται προ των πυλών ο Μπέκα Μικελάντζε. Παραλλήλως, θα εκτοξευτεί ο ενθουσιασμός στα ύψη και αυτό είναι πάντα καλό αναφορικά με την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας.

Όσο για το απευκταίο δεύτερο σενάριο, θα υποχρεώσει την Ανόρθωση να λειτουργήσει με τη λογική του ουδέν κακόν αμιγές καλού. Με το ποσό που θα εξοικονομηθεί, αφού πλέον θα αποφευχθεί η οικονομική υπέρβαση, πέρα από την απόκτηση σέντερ φορ, θα γίνει κίνηση για εντοπισμό δύο εξτρέμ και όχι ενός (κάτι που ισχύει προς το παρόν).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ