aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Γιόζεφ Χούσμπαουερ ο εκλεκτός του Κετσπάγια (video)

Ανόρθωση: Γιόζεφ Χούσμπαουερ ο εκλεκτός του Κετσπάγια (video)

Μετά το ναυάγιο στις προσπάθειες απόκτησης του Γιασμίν Στσουκ η Ανόρθωση έριξε αλλού δίχτυα για ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Ο Τιμούρ Κετσπάγια αξιολόγησε θετικά ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και καταβάλει προσπάθειες ώστε να προκύψει συμφωνία με τους εκλεκτούς.

Ο Γεωργιανός τεχνικός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του διεθνούς Τσέχου μέσου, Γιόζεφ Χούσμπαουερ, ο οποίος στη λήξασα σεζόν έπαιξε από ένα εξάμηνο σε Σλάβια Πράγας και Δυναμό Δρέσδης. Συνολικά κατέγραψε 35 συμμετοχές και σημείωσε εφτά τέρματα. Με την ομάδα της Τσεχίας συμμετείχε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (πέντε συμμετοχές), ενώ τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Δυναμό Δρέσδης έναντι με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 10 εμφανίσεις.

Ο Χούσμπαουερ έπαιξε 21 φορές στην Εθνική Τσεχίας και σημείωσε ένα γκολ, ενώ ήταν διεθνής σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Τσεχίας. Το συμβόλαιό του με τη Σλάβια Πράγας ολοκληρώνεται το 2021, όμως ο ποδοσφαιριστής αναζητά ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που το 2015 θήτευσε για ένα εξάμηνο στην Κάλιαρι αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Στη λήξασα σεζόν 21 φορές αγωνίστηκε ως δημιουργικός μέσος («οκτάρι»), εφτά φορές ως επιτελικός μέσος («δεκάρι») και τέσσερις ως ανασταλτικός μέσος («εξάρι»).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ