aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση-Γιαννιώτας: Κεφάλαιο με πολλά επεισόδια κι ένα εμπόδιο

Ανόρθωση-Γιαννιώτας: Κεφάλαιο με πολλά επεισόδια κι ένα εμπόδιο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος θέλει να δημιουργήσει μία δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα ικανή να φθάσει μέχρι και την κορυφή. Οι τελευταίες πινελιές στο ρόστερ πρέπει να γίνουν με προσοχή και χωρίς βεβιασμένες κινήσεις. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ απομένουν τρεις κενές θέσεις για ξένους και κοινοτικούς.

Η μία αναμένεται να καλυφθεί με την απόκτηση του Γεωργιανού μέσου, Μουρτάζ Νταουσβίλι. Μπορεί να ήρθε στην Κύπρο για να περάσει από αξιολόγηση, όμως θα είναι μεγάλη έκπληξη εάν δεν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, επομένως η «Κυρία» θα έχει δικαίωμα για άλλες δύο προσθήκες. Η μία θα αφορά ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στα «φτερά» της επιθετικής γραμμής και για την απόκτηση του οποίου αναμένεται να γίνει οικονομική υπέρβαση.

Μία περίπτωση που εξετάζεται εδώ και καιρό από τον Τιμούρ Κετσπάγια είναι αυτή του Γιάννη Γιαννιώτα. Ο Ελλαδίτης εξτρέμ είναι εκτός πλάνων της ΑΕΚ Αθηνών, όμως έχει υψηλό συμβόλαιο, απαγορευτικό για την ομάδα της Αμμοχώστου. Το «κεφάλαιο» Γιαννιώτας θα έχει πολλά επεισόδια, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και εφόσον η ΑΕΚ τον διώξει θα πρέπει να τον αποζημιώσει οικονομικά.

Με αυτά τα δεδομένα η Ανόρθωση τηρεί στάση αναμονής και εφόσον υπάρχει πρόσφορο έδαφος συνεργασίας θα κινηθεί για απόκτησή του. Από εκεί και πέρα, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα αξιολογήσει το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν θα ενισχύσει το ρόστερ. Δεν αποκλείεται η τελευταία μετεγγραφή να αφορά και πάλι ακραίο επιθετικό, ο οποίος να είναι σε θέση να αγωνιστεί είτε ως επιτελικός μέσος, είτε ως επιθετικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ