aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Για να κλειδώσει την 6άδα

Ανόρθωση: Για να κλειδώσει την 6άδα

Η αγωνιστική μεταμόρφωση της Ανόρθωσης τις τελευταίες βδομάδες είναι εντυπωσιακή. Άπαντες στο στρατόπεδο της «Κυρίας» θέλουν να υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια. Η αναμέτρηση στο ΓΣΖ, σήμερα απέναντι στην Καρμιώτισσα, σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολη.

Οι κοκκινόμαυροι απέδειξαν ότι διαθέτουν μια πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα και με παίκτες που ξεχωρίζουν. Γι’ αυτό, για να διεκδικήσει η Ανόρθωση με απαιτήσεις άλλη μια νίκη, οι παίκτες της θα χρειαστεί να δείξουν πειθαρχεία, σοβαρότητα και να αποβάλουν την κούραση που πιθανόν να κουβαλούν από το ματς κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης.

Ο Ισραηλινός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βίκτορ που είναι τιμωρημένος, ούτε και του Κυριάκου που είναι τραυματίας. Το πιο πιθανό είναι να μη γίνουν αλλαγές και ο Λέβι να παρατάξει την ενδεκάδα που έπαιξε στα τελευταία παιχνίδια. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόπριβετς, δεξιός μπακ ο Γκάμπριελ, αριστερός μπακ ο Σάντος, κεντρικοί αμυντικοί οι Σιβού και Ερέρο.

Στη μεσαία γραμμή θα επιστρέψει ο Οικονομίδης, πλάι στον Μίτροβιτς και με τον Ράγιος επιτελικό. Στα «φτερά» της επιθετικής γραμμής θα δούμε τους Ολιβέιρα και Καρλίτος, ενώ για την κορυφή ο Άλβες έχει περισσότερες πιθανότητες από τον ανεβασμένο Καμπρέρα.

Το κλίμα στα αποδυτήρια της Ανόρθωσης δεν ήταν ποτέ καλύτερο και όλοι αισιοδοξούν ότι σήμερα θα επιτύχουν άλλη μια νίκη, αυτή τη φορά επί της ομάδας των Πολεμιδιών. Εάν πάρει τους τρεις βαθμούς, η Ανόρθωση θα κλειδώσει την έκτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Διότι σε τέτοιο ενδεχόμενο, ακόμη κι αν κερδίσει ο Ερμής την ΑΕΚ, δεν θα μπορεί να καλύψει τη διαφορά αφού η Ανόρθωση υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ