aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Για να ελευθερώσει 500.000 ευρώ

Ανόρθωση: Για να ελευθερώσει 500.000 ευρώ

Ένα από τα βασικά κεφάλαια του σχεδιασμού της Ανόρθωσης αφορά στην αποχώρηση ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν, είτε για αγωνιστικούς είτε και για οικονομικούς λόγους. Βάσει των σημερινών δεδομένων, δεν υπάρχει πρόθεση ανανέωσης συμβολαίου στους Γιαν Κόπριβετς (εκτός κι αν αποδεχθεί μείωση απολαβών), Αϊράμ Καμπρέρα, Ίνιγο Καλντερόν και Αλμπέρτο Αγιλάρ, ενώ δεν θα ασκηθεί το δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του Δημήτρη Γιαννούλη.

Η πληροφόρηση της «Goal» για τις μηνιαίες απολαβές των προαναφερθέντων συνολικά, κάποιων εκ των οποίων έχουν και μπόνους, φέρνει στην επιφάνεια ένα ποσό που πλησιάζει τις 500 χιλιάδες ευρώ για ένα χρόνο. Αυτό είναι και το κονδύλι που θα απελευθερωθεί ώστε να αρχίσει η υλοποίηση των πρώτων μετεγγραφών.

Ένα κονδύλι που θα αυξηθεί κατά 247 χιλιάδες ευρώ για ένα χρόνο, εάν επιτευχθεί η διακοπή της συνεργασίας με τους Αντριάν Κολούνγκα και Γκιγέρμε Σάντος. Ένα ποσό που θα μειωθεί αν η «Κυρία» χρειαστεί να καταβάλει αποζημίωση στον Ισπανό επιθετικό και στον Βραζιλιάνο αμυντικό, με τον πρώτο να έχει μηνιάτικο 16.800 ευρώ και τον δεύτερο 7.900 ευρώ.

Η προσπάθεια να πειστεί ο Κολούνγκα να πάρει μερικούς μισθούς και να λύσει το συμβόλαιό του, επί του παρόντος δεν χαρακτηρίζεται εύκολη. Πόσο μάλλον να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, μετά από μια σεζόν με σχεδόν μηδαμινή προσφορά και με το όνομά του να αναφέρεται κάθε τρεις και λίγο στο ιατρικό δελτίο της Ανόρθωσης. Όσο για τον Σάντος, μέχρι χθες δεν υπήρχε πληροφόρηση ότι κλήθηκε να συζητήσει την αποχώρησή του από το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η περίπτωσή του επίσης χρήζει λεπτού χειρισμού από τη διοίκηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ