aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Για ακόμη μία επανεκκίνηση

Ανόρθωση: Για ακόμη μία επανεκκίνηση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Από την περασμένη Δευτέρα, ο Αντόνιο Πούτσε ανήκει στο παρελθόν για την Ανόρθωση, που θέλει να γυρίσει σελίδα και να αρχίσει να αντιδρά. Να αντιδρά ως μεγάλη ομάδα, η οποία θέλει να βρει ξανά τον δρόμο των επιτυχιών και να αφήσει πίσω της ό,τι προηγήθηκε. Γιατί το να έχει μόλις επτά βαθμούς και το πρωτάθλημα να είναι στην 7η αγωνιστική, όταν λέγεσαι Ανόρθωση, είναι απλά ανεπίτρεπτο.

Ο Αντόνιο Σαράβια θα έχει την ευθύνη του κοουτσαρίσματος σήμερα κόντρα στον Ερμή. Σίγουρα οι φίλοι της δεν περιμένουν να δουν θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη. Εντούτοις, ευελπιστούν να δουν μια βελτιωμένη Ανόρθωση, η οποία θα βγάζει πάθος και θέληση στον αγωνιστικό χώρο.

Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν και κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Η τεχνική ηγεσία δεν έχει ν’ αντιμετωπίσει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και συνεπώς, οι επιλογές για την ενδεκάδα είναι αρκετές. Ο κόσμος περιμένει να δει μια πιο ορθολογιστική ενδεκάδα με παίκτες που θα παίζουν στις θέσεις τους και όχι κάπου που δεν έχουν συνηθίσει. Εκτιμήσεις για το αρχικό σχήμα είναι δύσκολο να γίνουν, αφού δεν ξεκαθάρισε τις προθέσεις του ο υπηρεσιακός τεχνικός.

Το πιο πιθανό είναι να δούμε τον Ράγιος να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα στη θέση του επιτελικού, ενώ δεν αποκλείεται ο Βίκτορ να παίξει στο κέντρο της άμυνας και ο Καλδερόν στο αριστερό άκρο. Επιθετικά, με τον τραυματισμό του Καλό, που θα τον κρατήσει αρκετό καιρό εκτός δράσης, υπάρχουν ερωτηματικά.

Οι Γκονσάλβες και Κολούνγκα είναι τα φαβορί για τα «φτερά» και ο Καμπρέρα αναμένεται να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης. Όποιοι και να παίξουν πάντως, στόχος για την «Κυρία» δεν είναι άλλος από τη νίκη, σε μια προσπάθεια για ανάκαμψη στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ